středa 11. prosince 2019

Plynový hořák na vaření

PLYNOVÉ HOŘÁKY POD KOTLÍKY NA VAŘENÍ A GRILOVÁNÍ. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní hořáky pod kotlíky na guláš a zabíjačkové kotle od italské společnosti FOKER s. Vaření Pánve a poklice. Plynový kruhový vařič vhodný pro vaření či grilování. Pro náročnější uživatele doporučujeme modely se čtyřmi a více hořáky, některé grily mají také boční hořák na přípravu příloh, odkládací plocha je u plynových grilů takřka samozřejmostí.


Celkové provedení a výkon grilu jde u plynových modelů ruku v ruce s jejich cenou, při vybírání je tak.

S touto troubou můžete vařit čaj, kávu a další delikatesy na výlet, piknik, výlet do hor, do lesa, do jezera nebo na ryby. Jednoduchost a výkonnost ho předurčuje k vaření i ohřívání pokrmů. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Vaše osobní údaje chráníme. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací práce k lepení asfaltových povrchů, izolování, vysušování, ožehu plevele plamenem, rozmrazování, rukojeť s ventilem pro reg.


Hořák plynový na PB Meva I072L, 54kW. Vysoce efektivní plynový vařič pro externí připojení kartuše pomocí dlouhé kovové hadičky. Při použití na pb lahev je také úspornější na provoz.

Skládací nožičky a nosná ramena o průměru 138mm poskytují stabilní a bezpečnou plochu na vaření. Foker je synonymum pro vysokou kval. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Jak jsem říkal ve videu, ze samotné výroby nemám záznam, ale věřím, že i zkušenosti sdělené tímto způsobem můžou někomu pomoci. Byla to hned dvojitá premiéra - zaprvé plynový.


Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Výkonný hořák o průměru mm. Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala.


Prvotřídní plynový hořák pro komfortní a bezpečnou přípravu masového, sýrového a čokoládového fondue v soupravě Fondue SIESTA pro osob. Snadné zapalování jediným stisknutím tlačítka, plynulá regulace plamene. Cestovní vařič Campingaz Camp Bistro je plynový vařič na kartuše s ventilovým typem připojení.


Je vhodný pro nenáročné jednodenní pobyty v přírodě, do parku, na chatu, nebo na výlet. Rychlost, jakou zvládne uvařit jeden. Tento miniaturní plynový hořák koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty 700°C.

Je možno jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Díky ochranné krytce trysky a své velikosti ja vhodný na cesty. Hlavní výhodou vaření na plynovém sporáku je jeho pohotovost. Při vaření na plynovém sporáku lze používat, na rozdíl od elektrických sporáků, i nádoby s nerovným dnem.


Navíc jsem po nich zdědila za domem malou venkovní kuchyňku kde měli jeden velký plynový hořák. Má to svoje výhody i nevýhody. Je k tomu dále než do kuchyně, ale zase ti nepáchne celý dům ještě třidny po vaření česnekem nebo five spice. Navíc olej který občas prskne na dřevěnou podlahu dřevu jen prospějě. Už vás neodradí přicházející večerní chlad.


Využití terasy, zahrady, předzahrádky nebo pergoly se prodlouží o týdny až měsíce. Určitě rádi usadíte návštěvu ven a něco dobrého ugrilujete, i když zrovna není parné léto. Průmyslový vařič vhodný pro stavebníky, silničáře. Je určený pro velkokapacitní ohřev. Praktické na domácí zabijačky, přípravu krmiv apod.


Hořáky se používají i na vaření kotlíkového guláše v kotlících. Tento vařák snadně a rychle taví vosk z rámků nebo ze souší použitím vodní páry jenž je ohřívána plynovým hořákem, který je součástí vařiče. Vařiče Meva Picamp a Solo.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky