pátek 13. prosince 2019

Vyhřívaná podložka pro zvířata

Výhřevná podložka Thermo Mat. Stejně jako keramické tepelné zářiče vyzařuje tato podložka infračervené světlo, které vyhřívá jak objekty v její těsné blízkosti, tak i zvířata na podložce odpočívající. Vyhřívaná napaječka pro psy a malá zvířata. Vyhrivana podlozka pro zvirata.


Nalezeno: 1produkt ů. Více informací od 2Kč. Tisková podložka je jedna z nejdůležitějších součástí tiskárny. Jak její název napovídá, tak tato podložka slouží pro natisknutí 3D objektů. Vyhřívání podložky pomáhá udržet výtisk pevně přichycený k podložce, aby se neposunul nebo nedeformoval. Některé lze upevnit přímo na matraci nebo použít na židli.


Zároveň informujeme naše reklamní partnery a analytiky o Vašem používání naší internetové stránky. Během používání naší stránky vyjadřujete souhlas s používáním cookies. Elektrické dečky slouží k zahřátí nejen v chladných obdobích roku, ale působí blahodárně i při mnohých zdravotních potížích.


Jsou vybaveny uhlíkovými vlákny rozloženými rovnoměrně po celé ploše, díky čemuž je zaručen opravdu hřejivý pocit tepla. Hodnocení produktu: Univerzální vyhřívaný potah na sedadlo se zabudovaným termostatem a ovládacím panelem na přívodním kabelu. Lze ho použít ve venkovních prostorách (například v boudě nebo na terase), i v bytě.


Při špatném počasí vyhřívaná deska pom. Co může být hezčí než odpočívat na teplém místě? Feroplast vyhřívaná poduška vydává terapeutické, řízené teplo, je velmi vhodná pro starší zvířata v pooperačních nebo rekonvalescenčních podmínkách. Thermo Duke je polstrovaný polštář s povrchem z pohodlné tkaniny a dodává se s vyhřívanou vložkou, která. Napájení: 2V, velikost 4mm x 4mm.


Vyhřívaná podložka pro zvířata

Uvnitř jsou elektrická topná tělesa tepelně izolovaná. Vnější látka je voděodolná. Topné těleso je ovládáno přepínačem se dvěma nastaveními - plným nebo polovičním. Do sítě se zapojuje pomocí kabelu s dvoukolíkovou zástrčkou.


Prvním výrazným zástupcem jsou speciální chladící podložky , které se hodí převážně během horkých letních dní. Jejich chladící efekt vydrží hodiny a dokáží pejska příjemně ochladit. Pokud Váš pejsek nebo kočička potřebuje kvůli nemoci nebo z jiných důvodů více tepla, můžete mu příjemně prohřát pelíšek díky elektrické dečce. Z důvodu epidemie KORONAVIRU doporučujeme zboží objednávat přes e-shop, který funguje bez omezení a využívat dopravce. Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16.


Vyhřívaná podložka pro zvířata

Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Vybírejte si Terarijní topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Chladící podložka pro zvířata PET COOL MAT 40x50cm Ferplast Chladící podložka pro psy, která byla speciálně navržena tak, aby přinášela. Jednu mám volnou, ale doma budu až pozdě večer abych ji vyfotil. Tato vyhřívaná podložka s masáží je ideální a praktická do auta, kanceláře nebo domácnosti. Tento vyhřívaný pelíšek sloužící pro domácí zvířata různého typu. Vašemu miláčkovi zaručí pohodlí a teplo iv těch nejchladnějších dnech v roce.


Používá vyhřívané uhlíková vlákna, které mají pozitivní efekt na cirkulaci krve tím, že. Nabízím nepoužitou vyhřívanou podložku ((30x40x4cm)Ferplast Thermo Duke pro domácí mazlíčky. Vysoký komfortní pelíšek Ferplast Duke s vyhřívací vložkou.


Vhodná pro psy s problémy s klouby a svaly. Prodám novou vyhřívanou podložku na sedadlo do auta. Nastavitelná díky teplotnim stupňům. Provoz na adaptér do zapalovače (12V).


Vyhřívaná podložka pro zvířata

Pro otáčení, posazování, vstávání a chůzi, lze použít jako nosítka, manipulační úchyty, podložka hlavy s fixací. Nobby pro psy, vhodná jako rohožka na očištění tlapek nebo jako podložka , která psa vysuší a očistí po příchodu z venku při nepříznivém počasí. Podložka vhodná pro všechny běžná autosedadla.


Je ze super savého materiálu, který absorbuje až 7-mi násobek své hmotnosti ve vodě a bahně. Vaše podlaha tak zůstane suchá a čistá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky