úterý 17. prosince 2019

Prodam nezavislou klimatizaci

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dobrý den, z důvodu přestěhování a nevyužití v novém bydlení nabízíme k prodeji nástěnnou klimatizaci od značky Panasonic. Klimatizace je ještě necelý rok v záruce a funguje jak má. Doporučím i kontakt na firmu, které klimatizaci instalovala a je u.

Je určena pro velikost místnosti - mnebo do m3. Stk platna Stav tacho: 183. Nové pneumatiky Jizdni vlastnosti super! Jen osobní převzetí (je celkem těžká). Plně funkční, jen trubka je trošku pochroumaná vinou skladování.


Prodam Chrysler Vision 3. Na funkci to nemá vliv. Popis výrobce : Tato mobilní klimatizace se vyznačuje nejen svým špičkovým vzhledem v ušlechtilém hliníkovém p.

Vše plně funkční, kompletní příslušenství. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.


Dodám a namontuju klimatizaci Sinclair ASH BIR, model Ray. Větší vzdálenosti dle dohody. Na internetu se dají dokoupit různá těsnění do oken s napojením na dvě hadice.


Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně. Klima se specializuje na on-line prodej, montáž a servis klimatizací vhodných pro všechny typy bytů i domů. Ke klimatizaci je dálkový ovladač, takže ji jednoduše můžete. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Tepelná čerpadla, klimatizace a příslušenství: klimatizace.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Reality inzerce zdarma. Tento moderní kolový nakladač, vyniká svými prvky a svým výkonem. Svoji robustní konstrukcí představuje nakladač CR s pohonem 4xmultifunkční platformu pro mnoho činností v různých oborech.


Kategorie Drůbež - inzerce. Foto je ilustrační, nutno ověřit současný stav. Projděte si inzeráty prodam klimatizace na inzertním serveru AVÍZO.

Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Ve výhradním zastoupení vám nabízíme k prodeji dvě nemovitosti v obci Kunžak.


Já v zimě namontoval do střešního okna nezávislou klimatizaci , páč auto bylo určené pro zimní údržbu komunikací a tedy bez klimatizace. Elektro - Ventilator chladici bazar. Dobry den, prodam telefon Cubot Nova, kupovany novy v CZC minuly rok.


Je jeste cca rok v zaruce, fakturu pridam k telefonu. Ma praskle sklo, displej i dotyk funguji bezvadne. Bez dalsiho poskozeni, zadne skrabance ani odreniny - celou dobu byl v silikonovem obalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky