pondělí 30. prosince 2019

Kvasná nádoba 15l

Slivovice Hruška Meruňka Švestka. Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr. Recept na domácí cider Cider kvasnice. Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu. Turbo kvasnice a ovocné kvasy.


Je vyrobena z potravinářského plastu a je tolerantní vůči alkoholu. Ve víku nádoby naleznete také otvor s těsněním, určený k umístění kvasné zátky. Objem litrů je určený pro. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Kanystr je určen na přepravu a úschovu tekutin.


Skládací plastový kanystr pojme při celkovém rozložení až l vody. Na povrchu kanystru je šroubovací uzávěr s rychlo vypouštěcím ventilem a praktická rukojeť na přenášení. Vodu měníme cca jednou za 14dní.


Kvašená zelenina, dnes „moderně“. Uzáver - zátka na hrdlo demižónu pre kvasenie vína. Zátka na kvasenie - fermentačný uzáver odpúšťa COa zabráni prístupu vzduchu, ktorý je pre kvas nežiaduci.


Materiál: sklo, gumová zátka. Fermentační nádoba 32l Nádoba je vyrobena z kvalitního potravinářského plastu, opatřená narážecím víkem. Hodnotenie produktu:. Plastová nádoba s objemom l, určená na prepravu vína, džúsov, mlieka, piva i oleja, ale aj na kvasenie zeleniny.


Barel je opatrený skrutkovacím vekom. Tato kvasná nádoba má pevné víko a po uzavření je zcela hermetická. Další možnosti: Ve víku je otvor s těsněním pro kvasnou zátku, držadlo pro lepší manipulaci, odměrná stupnice. Kvasné nádoby CKT (Cylindricko kónický tank) určený na kvasenie mladiny.


Jedná sa o profi výrbky určené do malých pivovarov. Predaj vinárskych potrieb online. Při studeném stavu je expanzní nádoba vyplněna plynem.


Růst teploty vody či jiné kapaliny však způsobuje zvyšování tlaku a pronikání kapaliny dovnitř nádoby. Ve chvíli, kdy dojde k poklesu teploty, tak naopak plyn začne vytlačovat kapalinu. Oddělení plynu a kapaliny uvnitř expanzní nádoby obvykle zajišťuje membrána. Aktuálne otváracie hodiny v kontaktoch.


E-SHOP V PLNEJ PREVÁDZKE. Objednajte si tovar a doručíme ho až k vám domov. Alebo si vyzdvihnite tovar v našich predajniach Bratislava Vajnoria, Trenčín, Púchov, Nitra, Prievidza, Žilina, Martin, Ružomberok, Košice, Popra Prešov. Nádoba na popel Lienbacher Oválná nádoba s víkem na popel 15l , antracit stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu.


Plus domáce potreby, kuchynka, priemyselný tovar, široký výber za vynikajúce ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky