středa 25. prosince 2019

Protherm medvěd 30 klom

Stacionární litinové plynové kotle MEDVĚD Projekční podklady 2. Technický popis kotlů Použitím litiny na zhotovení kotlového tělesa je dosaženo vysokého využití tepla, obsaženého ve spalinách. Jedná sa mi o to, že asi pred týždňom nám vytopilo pivnicu, kde je vyššieuvedený kotol umiestnený - je starý cca 2roky. Návod na instalaci“ je.


Kotel je v základním provedení určen pro topení.

V případě potřeby je možné připojit. Výkonová řada – 4kW. Plynulá modulace výkonu. Dobrý den, mám zaujem o kotol alebo KLOM. Teraz máme namontovaný kotol protherm od výrobcu Medvedovo tak vieme ,že kw.


Chceli by sme vediet ,či tieto kotly maju identické rozmery ,aby sme nemuseli prerábať a či ich máte skladom a kolko je dodacia lehota. PKM klasiku a ak ste to pochopili chcem liatinovy plinový kotol bez zásobníka na ohrev vody,mám kvadriku. Ak to nemáte na sklade,stačínapísať.

O iný kotol nemám záujem. Chcel by som tu prítomných odborníkov poprosiť o radu. Дымоход на свалку через три месяца.


Конденсат ошибок не прощает. Kotle řady Medvěd KLZ a KLOM jsou vybaveny špičkovou regulací. Kotle KLOM v kombinaci se zásobníkem B100MS. Protherm medvěd klz Zabudovaný l zásobník TV.


Plně funkční vyměněna elektronika před lety. Je hodně opečovávaný a čistý. Výrobní číslo kotle je. PROTHERM Zapalovací automatika Elektronika zap. Predám ročný plynový kotol protherm medveď typ klom , vo výbornom stave, el.


Tento typ kotlov možno použiť aj k starším systémom s otvorenou expanznou nádobou. Termostat jsem odpojoval a má je stejně. Display ukazuje teplotu vody v kotli a občas tam skočí F- porucha.


Dnes jsem chtěl doma zatopit a kotel mi dělá tohle: Do hořáků přijde plyn začnou jiskřit zapalovací elektrody, plyn začne hořet po celé ploše hořáků ovšem neustále jiskří elektrody, cca po sec kotel vypne a rozsvítí se porucha.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Vybrat si můžete z obchodů, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit. Mám instalovány kotel Profherm , který normálně topí, ale v poslední době se stává, ze kotel podle pokojoveho termostatu bezi, ale ve skutečnosti opakovaně zapíná a vypíná.


Tyto kotle jsou určeny pro vytápění a přípravu teplé vody v externím nepřímoohřívaném zásobníku (po rozšíření o trojcestný ventil a elektroniku). V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem.


Provádíme i montáže kotlů včetně zajištění výchozí plynové revize.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky