pátek 20. prosince 2019

Prodám nástěnnou klimatizaci

Klimat vhodná pro prostor do 1m3. R4na 5m ,stáří klimat. Vlastnosti: Výkon chlazení 3kW Výkon topení 6kW Záruční doba roky Výkonný kompresor japon. Výkon klimatizace kW, výkon topení kW.


Nastavitelná intenzita ventilátoru stupně. Pohodlnné ovládání dálkovým ovladačem.

Po dohodě lze dodat i jiné značky klimatizace. Jedná se o multisplitovou nástěnnou klimatizaci – k jedné vnější jednotce patří tři vnitřní jednotky, každá do prostor o ploše m 2. Uplatní se tak nejen ve větší domácnosti, ale třeba ve firemních kancelářích. Její design je nenápadný a při nízké hmotnosti se s jednotkami dobře. Vše plně funkční, kompletní příslušenství.


Tichá, nízká spotřeba energie. Možno i odborně namontovat. Prodáme KLIMATIZACI FU nástěnnou.

Je využívána jen občas. Důvod prodeje - stěhování. Je určena pro velikost místnosti - mnebo do m3. Přešli jsme na pevnou klimatizaci.


W, topícím výkonu 8kW i odvlhčování, větrání, cryocatalyst technologie, autorestart a mnoho dalších funkcí, záruka. Nástěnné klimatizace představují ideální řešení pro chlazení domu, bytu, kanceláře či menších komerčních prostor. Nabídnou také řadu dalších funkcí – vytápění, odvlhčování nebo čištění vzduchu od nečistot, bakterií i některých virů.


V naší firmě zaměstnáváme řadu zkušených odborníků, kteří vyberou mezi typy klimatizací a doporučí vám např. Když klimatizaci , tak jedině s KLIMAPLUS! Vyzkoušejte naše služby – zavolejte nám ještě dnes! Nemáte finance na nástěnnou klimatizaci , ale v rozpáleném bytě se trápíte horkem?


Existuje snadné řešení. Tím je mobilní spotřebič, který je účinný, relativně levný a navíc si ho můžete přesouvat po místnostech dle potřeby. Otázka zní, jaký přístroj si vybrat, zda pro vás bude lepší mobilní klimatizace, nebo.


Inzerce – prodam plnicku klimatizace, inzeráty. Dobrý den, zaujal mne Váš inzerát z Hyperinzerce. Pro info,nebo jiný typ klimatizace Daikin mě neváhejte kontaktovat.


Ostatní - Prodam klimatizaci bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Při stisknutí určitých měst, krajů nebo jiných zajímavých míst uslyšíte informace o místech. Najdete zde i tlačítko TEST, pak můžete vyzkoušet své znalosti v mnoho testech. Používaná asi půl roku, jinak stojí v technické místnosti nevyužitá, protože jsme pořídili nástěnnou klimatizaci. Funguje normálně, pouze kondenzát někde dole vytéká - možná dírka nebo špatné těsnění-nezkoumal jsem, proto od korunky.


Kategorie Drůbež - inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky