pondělí 9. prosince 2019

Lego dílky na váhu

V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povin. Hrát a stavět můžete kdykoliv a skýmkoliv.


Hra je vhodná ať jste doma nebo na prázdninách, s kamarády a nebo s rodinou. To jste na správné adrese. Použité základní lego kostky na váhu. Roztřízené a očištěné kostky.


Velký lego mix kostiček, který pečlivě přebíráme, garantujeme kvalitní použitelné lego dílky. Doplňte si svou sbírku o chybějící kostky. Najdete zde lego dílky na auta, lodě, letadla, domy a další. Lego dílky použité i nové.


Podle těchto čísel lze kostičky hledat ve vyhledávači (levý sloupec dole). Doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň a uvidíme se v prodejnách až se tato kalamita přežene. Informace o změnách budeme dávat na úvodní stranu e-shopu a na facebook HrabarnaLega. Prodáváme lego Creator, Duplo, Technic a Bionicle na váhu , pestrou paletu figurek a zvířat s příslušenstvím, desky a různé sety.


V naší kamenné prodejně najdete největší výběr lego kostek a minifigurek v České Republice. Nakupování u nás je velice jednoduché, vybere si opravdu každý. Klasické, malé lego na váhu.


Směs MIX - dílky a dílečky všech možných tvarů z klasického lega, nejsou to jen kostky! Kostky jsou nasáčkované po kg (5gramů). Cena za kg je 19- Kč. Dostanete přesně to, co je vyfocené.


Většinou se jedná o díly hrané či vybalené ze stavebnic. Poškozené díly se snažíme. Dílky před použitím doporučujeme umýt. Směs mix - dílky a dílečky všech možných tvarů z klasického lega, nejsou to jen kostky!


Srozumitelné návody na stavění volně ke stažení ti poskytnou dobrý základ ke stavění čehokoliv, od gorily až po zelenou motorku. Obtížnost jednotlivých modelů se postupně zvyšuje. Náhradní dílky zde prodáváme na váhu , pořídíte jednotlivé figurky včetně těch ze Star Wars, desky, přívěsky, magnetky a mnoho dalšího příslušenství. Neváhejte se vydat do úžasného.


Předměten prodeje je směs klasického Lega na váhu , různé dílky , nejsou to jen základní kostky (dveře, okna, kolečka, desky, podvozky, placaté, sklony, atd.), bez panáčků, přebrané, nerozbité, může být některé umazáno, lego bude odebráno z nastřádané hromady, co máme doma, nevybírám kostky dle přání. Univerzální dílky pro stavbu všeho možného dle vaší fantazie. Měna: CZK Kč CZK Kč Přihlásit se. V nabídce je prodej klasického lega na váhu. K doplnění sbírky nebo pro volnou tvorbu.


M5XvXj Akce Cyberweek končí 27. Samostatné dílky jak nové tak použité lze zakoupit na váhu na naší prodejně v Praze a našich pobočkách viz. Je cena v kamenném obchodě stejná jako cena na eshopu? Pokud chcete za cenu eshopovou je třeba vytvořit objednávku přes náš eshop.


Jsou dostupné chybějící díly? Najdi speciální vchod určený pouze pro zvířata! Postav Lady na váhu na veterinární klinice a pak ji nech si malinko odpočinout, aby se cítila lépe.


Jedná se o univerzální mix kostek. Bílé kostky mohou být vlivem stáří zažloutlé. Po předchozí domluvě si můžete kostky přijít osobně vybrat. Na váhu se prodávají stavební kostky a mix ostatních různorodých kostek.


Figurky a zvířata také zvlášť jako v případě creatoru. Dále prodáváme lego Bionicle a Technic (pouze na váhu ). Lega , mix city, star wars a jiné, viz detail. Od svakog crepa ima vise komada!


Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro zábava - hračky - lego.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky