čtvrtek 19. prosince 2019

Protiskluzová podložka do vany

Protiskluzová podložka do vany. Modrá barva, rozměry 7x 3mm, hmotnost 8gramů. Zvyšte si pohodlí, bezpečnost a komfort při koupání s kvalitní podložkou do vany. Vaše OBI prodejna vám nabízí vybrané podložky do vany značek jako Kleine Wolke a jiných provedeních, velikostech a motivů pro všechny potřeby a požadavky.


Podložka se na dno vany přichytí pomocí přísavek.

Zelená protiskluzová podložka do vany Metaltex, délka cm. Praktický pomocník do koupelny. Nepoužité, nepatrné poškození. Najít protiskluzová podložka do vany velká — mix barev právě zmizelo z vašeho seznamu věcí, nad kterými si musíte lámat hlavu.


Koupel nebo sprcha jsou vždy příjemné, hlavně by ale měly být bezpečné. K zajištění větší bezpečnosti a maximálního komfortu si u nás můžete zakoupit protiskluzové podložky BRAVENO PLUS do vany nebo d. Při výrobě jsou používány vysoce kvalitní PVC pěny. Hodí se do většiny typů van a sprchových koutů.

Na spodní části má přísavky , díky kterým se přisaje na vanu a po použití je lehce srolovatelná a skladovatelná. Povrch je tvořen matnými a lesklými kamínky různých velikostí. Mezery mezi kamínky jsou nevyplněné, zajišťují tak plynulý průtok vody. Gumová protiskluzová rohož do vany.


Přísavky na spodní straně zajišťují. Kromě toho, že oproti běžným podložkám nezadržuje vodu, čímž předchází plísním, je díky přísavkám pevně uchycená na podkladu, čímž vám poskytne i na zcela mokré podlaze bezpečný podklad pro pohyb. Bambusový protiskluzový rošt, WENKO. Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili.


Na její spodní straně je množství malých přísavek a na svrchní, nášlapné, jsou protiskluzové prolisky. Vyrobeno z odolného, přilnavého a omyvatelného vinylu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Inzerát protiskluzová podložka do vany v okrese Plzeň-město, cena 100Kč, od Vlnarova. Popis: Prodám podložku do vany po jednom dítěti.


Baby Ono protiskluzová podložka do vany - (70x35cm) - zabraňuje uklouznutí, je vhodná do většiny van. Masážní podložka do vany. Jednoduchá aplikace podložky umožňuje její použití nejen pro dospělé, ale je vhodná i pro děti.

Je vyrobena z kvalitní průhledné gumy s barevným potiskem. Jsou speciálně navrženy tak, aby přilnuly k podkladu a zároveň mohla voda protéct. Díky podložce už se nebudete bát vylézat z vany nebo sprchového koutu.


Zdravím dámy, Chtěla bych se zeptat, používáte nějakou protiskluzovou podložku do vany když se koupe vaše mimčo? Nebo myslíte, že je to úplně nanic? I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.


Multifunkční podložku do sprchového koutu lze využít mnoha způsoby. Ochrání vás každý den před nebezpečným uklouznutím. Speciální struktura podložky stimuluje krevní oběh a snižuje tak svalové napětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky