pondělí 18. února 2019

Bazos kotle na plyn

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Koupím varné kotle Gastro Hall. Pouze objem 3a litrů.

Nejlépe parní, ale může být i plyn nebo elektro. Prodám úplně nový kotel na zemní plyn Junkers s označením ZS12-KE23. Kotel je naprosto nový a nikdy nepoužívaný. Kotel posledních let pouze stojí odpojený v garáži, předtím byl zapojen a plně funkční. Vzhledem k velikosti kotle je nutné si pro něj dojet na Horní Bečvu.


Možnost prodeje veškerého připojení jak je vidět na foto včetně exp. Plynové kotle sa už postupne dostávajú do úzadia a nahradzujú ich moderné kondenzačné kotle. Dům a zahrada - Plyn topeni bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Prodam kotle bazar.


Vyberajte z 8inzerátov. Služby - Voda plyn inzerce. Uzatvorená spaľovacia komora, či už z plechu, alebo liatiny dávajú dlhú životnosť a veľmi jednoduché servisné.


Motorky - Plyn na bazar. Revize, kontrola, spuštění kotle tuhá paliva a plynových zařízení. Nabídka Olomouc Dohodou.


Provedu revizi, kontrolu, spuštění, kotle plyn a plynových zařízení, spuštění revize montáž tuhá paliva, servis spuštění tepelných čerpadel. Zajistím i odborné montáže. Okres Olomouc, Přerov, Bruntál a Mohelnice okolí. Hrnec na vaření piva, jednoduchý komplexní balík na přípravu piva, kotel z ušlechtilé oceli možno uvést do varu až do 35L varného materiálu, prostřednictvím přehledného ovládacího panelu s barevným displejem je možné manuálně přesně nastavit teplotu, čas vař.


Kachlová kamna Mijava - na tuhá paliva - Želetavská kamna 9kW, zelená olivová dle foto, stáří cca let, nová, MC 49. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.

Kotle , Kamna, Bojlery. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Sve pozadavky, prosim, posilejte prednostne na e-mail: instalateri. Budu vas co nejdrive kontaktovat. Telefony nejsem schopen resit pocas pracovni doby.


OPOP H4EKO-U Kotel na pevná paliva Na kotle na uhlí H4EKO-U možnost žádat dotaci na kotle. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky