úterý 5. února 2019

Nezávislé topení eberspacher forum

Protože nezávislé topení patří pořád do kategorie vozů vyšší výbavy, bude tato operace asi patřičně zpoplatněna. Bude potřeba udělat na agregátu servis, vyčištění spalovací komory, výměnu sítka, nový hžavící. Obávam se ale,jestli dokážou vyzkoušet topení s naší CAN-BUS řídící jednotkou,to možná bude problém.


Eberspacher sice má diagnostiku na topení ,ale na svuj konektor,kterým se vlastně topení řídí z venku hodinama. U nás vede do topení jen proukostra,kablík CAN-BUS a ven jeden kablík k čerpadlu,toť vše. Oni nejspíš na stolici vyzkouší topení s univerzální.

Sám jsem toto topení zabudoval hlavně kvůli nedostatečnému ohřívání motoru v zimě. Teď k předělání přihřívače na nezávislé topení. Cena té sady je záměrně astronomická, jde o rozšíření na komfortní systém, který mají vozy vyšší třídy a tomu odpovídá i cena, ovšem neodpovídá tomu co skutečně dostaneš.


Jde všeho všudy o pár věcí protože to podstatné už v autě máš. Nazdar panove chci do supa namontovat topeni od firmy Eberspacher aitronic Da chtel bych od vas trosku pomoci s vyberem nejvhodnejsiho umisteni do vozu, je to horkovzduch tudiz nejlepe namontovat primo do kabiny vozu. FordČR řeší, jestli je pro ČR a DE jednotka nezávislého topení stejné neb jiná. Jinak kdo by si myslel, že si u Eberspacheru prostě objedná ovladač, tak je na omylu, protože originál fordí zástavba používá jiný komunikační protokol, takže Eberspacher to ani dodatečně není schopen pořešit.


Chladicí systémy Závislé a nezávislé ochlazovací systémy zvyšující komfort a pohodlí ve Vašem vozidle.

Sam budu instalovat NT do V745D24TIC Pouzitelna topeni : WEBASTO - Thermo Top C (pripadne P, Z, V) EBERSPACHER - D5W S (SC, SW) Instalacni manualy jsou u mne k dispozici k obema zminenym znackam. Já mám zase jine dilema, mám horkovzduch i vodní topení a kolikrát uvažuji co zapnout. Každopádně vodní je super v zimě pro motor,start a občasné přitopení v chladných jarních měsících a horkovzduch je taky super a hodí se spíš pro dlouhodobé přebývání ,spaní v autě. Kč neboť je nutná instalace další ovládací elektroniky. Dneska vyfotim stitky ze dveri (je tam webasto - nafta, Eberspächer - nafta).


Jen se zeptam, jak udelat z prihrevu - nezavisle topeni , abych si treba mohl zapnout ohrev motoru nezavisle na tom, ze musi bezet motor! Predpokladam ze prihrev funguje jen ze se motor driv ohreje, kdyz bezi. Mám v dodávce eberspachera teplovzdušného a nenaskakuje po otočení kolečka regulace zapne jen větrák a topení se nezapalí. Nemusí se někde startovat?


Pokud ho napojím kabelem rovnou od baterky propojim žhavicí svíčku a větrák na vyšší otáčky a ručně také z baterky čerpám naftu tak běží. Tak podle mě bud špatně zapínám nebo je něco špatně ale co? Jediný web který potřebujete pokud máte Opel. Nezávislá topení opravuji let možná bych ti dokázal pomoci a ale je to dost specifická oblast podívej se na stránky Eberspacher.


Vše okolo nezávislých topení. Re: nezávislé topení eberspacher Příspěvek od Celettkář 02. Mě pomohlo vyndat pojstky co jsou na bufik a znova zandat,ale pak stejně nehořel musel jsem na diagnostiku pán vypojil zásuvku od bufiku napíchto a bylo po problému.


V té době tedy došlo k jedné ze změn.

Odpovídal by tomu i citovaný záznam z 21. Nabízíme komplexní služby od návrhu, dodávky a montáže nezávislých topení Webasto Eberspacher Ateso, nezávislých klimatizací Autoclima Dirna Waeco. Pane Maleček díval sem se na rozpis prací u vašeho auta a na zákázkový list,kde jste si zadal,levé el.


Tak že s tou cenou za opravu příhřevu to není tak jak pán píše. Na výkon auta si nestěžuje ani na zrcátko tak že. Jen u nás dostanete na zboží záruku a máte jistotu, že vámi vybrané nezávislé topení dorazí včas - veškerý náš sortiment je totiž odesílán z české republiky.


TT-V z VW Touran momentalne se potykam s dodavkou paliva, neb k dosazeni potrebneho tlaku 2. Bar musi byt silnostenna plastova trubicka s vnitrnim prumerem max 1. Nezávislé topení Planar Nezávislé topení Defa Ohřívače interiéru kabiny. PVC hadickou a to nefungovalo, nechtelo zapalit horak (asi se benzin malo rozprasoval vlivem nizkeho tlaku) co jste pouzili jako privod paliva, tu origos hadicku ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky