úterý 26. února 2019

Hovězí roštěnec cena

Naklepané plátky masa osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčičí taktéž po obou stranách. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. Rozpálíme olej v hrnci, vložíme cibuli, necháme mírně zesklovatět a vložíme. Další slevy hovězího maso na Kupi.


Dělí se na dvě části – vysoká roštěná se nachází v přední části řezu a nízká roštěná v zadní.

Dělí se na vysoký a nízký roštěnec , oba poskytují jemně vláknité a dobře prorostlé šťavnaté maso. Gurmeti dobře vědí, že kost přidává steaku na aroma i chuti. Pokud si proto chcete vychutnat skutečně kvalitní hovězí , rozhodně doporučujeme dobře vyzrálý nízký roštěnec s kostí. Tukové krytí berte jako malý bonus k této dokonalé lahůdce. Ukazuje, že zatímco svíčková je umístěná uvnitř pod páteří, hřbet, tedy roštěnec je vně.


Když maso oddělí, zůstane šál čistého masa. Roštěnec se dělí na dvě části, na vysoký a nízký. V kategorii hovězí maso najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Globus, Kauflan Albert.

Pravá hovězí roštěná je tak výrazné maso, že je škoda ji vylepšovat cibulí nebo hořčicí. To, co je tu uvedeno, připomíná španělské ptáčky na smetaně, navíc roštěnka dušená minut, bude chutnat jako hadr. Bramborový knedlík tu nechutnost jen korunuje. Gurmet Rib eye steak vysoký roštěnec 114. Cena dle dodané hmotnosti.


Skvěle se hodí na guláš, lze ji však připravit i na bílém nebo červeném víně, houbách, kořenové zelenině, česneku či rajčatech. Karabáček využijete k pečení, dušení i vaření a hodí se také na závitky. Hovězí vysoký roštěnec. Z vysokého roštěnce se připravují lahodné Rib eye steaky. V přední části se nachází vysoká roštěná, v zadní nízká.


Vysoký roštěnec - nejlepší maso na steaky. Maso se vyznačuje vysokou křehkostí a skvělou chutí. V sortimentu MAKRO naleznete širokou. Potřeme je z obou stran hořčicí.


Jednu cibuli najemno, druhou na dílky. Na sádle zprudka opečeme maso a vyndáme. Najemno nakrájenou cibuli osmahneme dozlatova.

Vrátíme zpět maso, zalijeme vodou a přidáme. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Maso je vždy řádně vyzrálé (odvěšené) tak, abyste v kulinářské úpravě dosáhli té nejlepší chuti. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě.


Prodáváme hovězí maso prvotřídní jakosti. Naše maso pochází převážně z mladých býků plemene Aberdeen Angus, Limousine, Charolais a Chester, které vyniká svou chutí, křehkostí a má jemná vlákna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky