úterý 19. února 2019

Radiové měřiče tepla

Měřiče tepla v AKCI pro SVJ ve více variantách. Vyberte si ty nejvhodnější měřiče tepla právě pro Váš bytový dům. Ultrazvukové měřiče tepla. Mají vysokou stabilitu měření a vysoký dynamický rozsah a jejich hlavní oblast využití, jsou otopné systémy s vodou jako. Následné úspory, které “ měřiče tepla “ dokáží na spotřebě ušetřit, pak mohou dosáhnout až (v kombinaci s instalací TRV).


Při neustále se zvyšující ceně tepla se instalace indikátorů nebo měřičů tepla jeví jako nejekonomičtější investice s návratností cca roku a životností přístrojů cca let.

Kompaktní měřič tepla microClima Kompaktní měřiče tepla microClima od italského výrobce Maddalena jsou určeny pro měření spotřeby tepla (GJ, MWh) v bytech, zejména v novostavbách s horizontálními rozvody. Speciální verze hybrid umožňuje měřit spotřebovanou energii tepla i chladu. Samozřejmostí je možnost dálkových.


Naše měřiče tepla měří a kontrolují spotřebu energií přesně a jsou vyrobeny speciálně pro měření spotřeby tepla v bytech. Vodoměry i měřiče tepla s dálkovým odečtem jsou stále vyhledávanější. Odečty na dálku totiž umožňují snadný a rychlý sběr dat, aniž by osoba provádějící odečet musela být přítomna přímo u vodoměru.


Kromě zrychlení a zjednodušení procesu odečítání hodnot se navíc minimalizuje riziko podvodů, například. Veškeré výhody nejmodernejší technologie v kombinaci s vysokou spolehlivostí a snadnou, bezpečnou montáží.

Měřice tepla Techem Vám nabízí správné řešení pro každou instalační polohu a každý požadavek. Naše nabídka zahrnuje širokou škálu typů a dimenzí od kompaktních a ultrazvukových měřičů tepla , použitelných pro měření spotřeby tepla v bytech, až po velké objektové měřiče tepla. Ověřovací lhůta pro měřiče tepla je metrologickým zákonem stanovena na roky.


Hlavní strana Články Článek Opravdu musí být rádiové m ěřiče tepla a vody? Měřič tepla , nebo také poměrový indikátor spotřeby tepla resp. Uživatelé díky němu hradí spravedlivější podíl na skutečně spotřebované energii.


Radiové bytové vodoměrynemáme, protože je zde problém s odečítáním-výrobce obvykle neodprodává odečítací přístroj-není levný. Dále fakturační vodoměr. Dneska nám budou instalovat radiové digitální měřiče tepla. A mě zajímá teoretický a fyzikální princip.


Fyzikálně začínají měřit měřiče , pokud je teplota v místnosti o 5°C nižší, než na tělese (topení). Nicméně zajímá mě jedna věc. Celý přístroj je napájen pouhou baterií a vydrží let! Jde většinou o technicky pokročilá. Měření spotřeby tepla a vody.


Pro zjišťování spotřeby tepla v bytových objektech se instalují elektronické indikátory topných nákladů nebo měřiče tepla. Spotřeba studené a teplé vody u jednotlivých uživatelů bytů se zjišťuje odečtem údajů bytových vodoměrů.

Používáme pouze vysoce kvalitní přístroje. Bydlím v panelovém domě se šesti vchody a 1bytovými jednotkami. Náklady na topení se rozpočítají podle podlahové plochy bytu, píše Karel do seriálu Sousedské války.


Nejčastěji používaným typem měřičů tepla v bytových domech jsou mechanické průtokové měřiče tepla anebo poměrové rozdělovače tepla. Mechanické průtokové měřiče tepla. Bytové měřiče na topeních a vodoměry lze rozšířit o chodbový systém centrálních odečtů (CRS).


V případě instalace systému centrálních odečtů jsou aktuální údaje o spotřebě tepla a vody ze všech bytů on-line přístupné přes webové rozhraní. Meranie prietoku sa uskutočňuje na patentovanom ultrazvukovom princípe s maximálnou precíznosťou. Odpočet bez vstupu do bytov.


Elektronické radiové indikátory. Kaden, Bonega, indikátory topných nákladů, rozúčtování tepla a vody, bytové měřiče tepla a vodoměry, rozúčtování nákladů na teplo a vodu, indikátory topných n. Indikátory topných nákladů i měřiče spotřeby tepla , plynu a vody (vodoměry) s funkcí rádiové komunikace umožňují komfortnější a rychlejší odečet naměřených hodnot. Tím výrazně usnadňují celý proces sběru dat i následného rozúčtování spotřeby.


Odpadá také nutnost osobních návštěv bytů. Spravedlivé rozúčtování tepla je nedílnou součástí naší snahy o úsporu celkových vytápěcích nákladů, která může díky motivaci konkrétního uživatele dosáhnout -. Ještě před několika lety bylo při odečtu spotřeby vody či tepla jediným řešením vpuštění cizí osoby do domácnosti. Toto řešení je však již zastaralé a nekomfortní, kladoucí zbytečné časové nároky na uživatele, při očekávání návštěvy odečitatele.


Už dnes se proto instalují měřiče s funkcí rádiové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky