čtvrtek 21. února 2019

Designové krby

Jejich základní myšlenkou je opuštění konvencí při zanechání funkčnosti. Moderní, luxusní a designové krby jsou naše vášeň. Vyrábíme ověřené krbové vložky Rubivia a vybíráme pro vás ty nejlepší značky krbů.


Zajišťujeme spolehlivý servis a ve spolupráci se svými partnery. Váš krb se nebude podobat ostatním. Nevšední designový krb J.

BORDELET dodá Vašemu interiéru jedinečnou moderní tvář, kterou jinde nenajdete. Prohlédněte si naše designové krby. Na tvorbě několika modelů se podílel i známý designér Paco Rabanne. Skloubení čistých elegantních linií s precizně zpracovaným designem osloví nejnáročnější zákazníky.


Skĺbenie čistých elegantných línií s precízne spracovaným dizajnom osloví najnáročnejších zákazníkov. Designové krby firmy Romotop dělají z krbů skutečné umění. Dizajnové krby firmy ROMOTOP robia z krbov skutočné umenie.


Světelné krby OPTI-MYST od firmy Glen Dimplex představují nový způsob elektrického vytápění. Firma Aulix nabízí revoluční světelné krby Glen Dimplex.

Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. DESIGNOVÉ KRBY DESIGNOVÉ KRBY ROMOTOP Krby značky Romotop patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen, vložek a designových krbů. Společnost Romotop čítá téměř milion spokojených zákazníků po celém světě. Vyznačují se inovativní konstrukcí, jedinečný design, vysoká kvalita použitých materiálů krbových kamen, krbových vložek a designových krbů.


Kirby is a friendly design system that allows you to build simple intuitive designs while having fun. We have created a shared visual language established on classic principles of good design. Kirby Design System provides flexible building blocks that make building digital services across platforms faster while creating a unified user. Dodáváme moderní designové krby J. Dodáme Vám krb podle Vašich představ. Stavíme krby a komíny, dodáváme také krbové vložky a krbová kamna.


Na těchto stránkách Vám pro Vaši inspiraci nabízíme různé styly a provedení krbů a fotogalerii našich realizací krbů. Krby a krbové vložky si můžete prohlédnout. Inovativní moderní stolní gril Grillerette uvítají především ti,kteří chtějí grilovat na balkoně, u vody, s přáteli v kempu. Jednoduchý, praktický, skladný.


V kachliarskej oblasti je dnes k dispozícii široký sortiment materiálov a rôznych spôsobov prevedenia a zhotovenia diela. My sme tu preto, aby sme Vas previedli celou problematikou a poradili Vám krv alebo pec presne podľa Vašich predstáv. Jedná se o plně funkční krby a to jak s otevřeným, tak proskleným topeništěm.


Kompletní designové krby , které mohou být umístěné v prostoru, u stěny, v rohu nebo zavěšeny na stropní konstrukci vyrábí a dodává především francouzský výrobce J. Dále nabízím prestižní designové krby FOCUS, též francouzské výroby.

Fire4home je výhradní dovozce značek Antrax, Cesarré, Conmoto, Glammfire, Horus a Skantherm. Všechny naše produkty spojuje mimořádná kvalita zpracování a exkluzivní design. Mezi stěžejní produkty patří krbová kamna, biokrby a designové radiátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky