úterý 19. února 2019

Calormatic 450f

Via the external sensor the control observes the outer temperature and makes automatically the required settings to keep the system running keeping the desired temperatures in your rooms and for your hot water. Natajnačinregulatorreagirana oscilacijevanjsketemperatureiprekotemperaturepolaznog. Návod k obsluze calorMATIC 450f.


Typ zařízení 450f Velikost 78KB. Projekční podklady ekvitermní regulace calorMATIC 4a 4.

Bežična automatika sa regulacijom u ovisnosti od vanjske temperature te prema odabranoj krivulji grijanja. Jednostavni LC zaslon u plavoj boji. Vaillant calorMATIC 450f Heti Programozható Digitális Vezeték Nélküli rádiófrekvenciás szobatermosztáton, eBus-os kommunkáció a Vaillant hőtermelőkkel. A calorMATIC 4és 450f típusú időjáráskövető szabályozóval rendkívül egyszerűen kezelheti Vaillant rendszerét.


A külső hőfokérzékelőnek köszönhetően a szabályozó azonnal méri, ha kint változik a léghőmérséklet, így ennek megfelelően, automatikusan illeszti a fűtési teljesítményt. Nova generacija atmosferskog regulatora koji regulira temperaturu polaznog voda jednog kruga grijanja ovisno o vanjskoj temperaturi te prema odabranoj krivulji grijanja. MATIC 4omogućava vremensko upravljanje temperaturom prostora te pripremom potrošne tople vode s funkcijom jednokratnog punjenja spremnika.

Nova generacija vremensko vodene regulacije, ki regulira temperaturo dvižnega voda enega kroga ogrevanja v odvisnosti od zunanje temperature glede na zadano krivuljo. MATIC 4omogoča časovno upravljanje s temperaturo prostora in pripravo sanitarne tople vode. Uporabniku so na voljo tudi dodatne funkcije, ki še dodatno zvišujejo nivo. Možnost programování teploty a času i pro ohřev teplé vody.


Při instalaci v referenční místnosti lze aktivovat prostorové čidlo snímající teplotu a regulátor tak umožňuje zpětnou vazbu s následnou korekcí topné křivky. Ekvitermní regulace calorMATIC 450f. MATIC 4f Bezdrôtová ekvitermická regulácia pre okruh (e-BUS), časové riadenie vykurovania a ohrevu teplej vody Bezdrôtový programovateľný digitálny ekvitermický regulátor pre automatickú časovo teplotnú reguláciu vykurovania a prípravy teplej vody na základe vonkajšej teploty pre Vaillant kotly s komunikačným rozhraním e-BUS.


Upute za rukovanje calorMATIC 450f. Potrebnákvalifikáciapersonálu. Le impostazioni possono essere effettuate solo se si dispone di conoscenze specialistiche.


Sobni termostat VAILLANT calorMATIC 3- digitalni, modulacijski. Regulacija grijanja VAILLANT calorMATIC 450f - bežični. S kabelovým venkovním čidlem. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Regulator se povezuje s uređajem za grijanje putem eBUS veze (dvožični sabirnički vod).

CalorMATIC 450f je bežična varijanta ovog regulatora kod kojega se veza između samog regulatora te jedinice bežičnog primjenika vrši preko bežične veze (8MHz). Az üzemmód és a kívánt helyiséghőmérséklet beállítása közvetlenül az alapkijelzőn található. Olcsó calorMATIC 4F Termosztátok árak, akciók. LCD kijelző, szabadság program, party funkció, telefonon történő távátkapcsolási lehetőséges.


Választható szabályozási mód: kétpont vagy analóg. MATIC 4- VRC 4calorMATIC 450f - VRC 450f calorMATIC 4calorMATIC 470f calorMATIC 6calorMATIC B calorMATIC BW calorMATIC VRT 2FBG W GP 120. VRT VRT 360f Operating and. Bezdrátový eBus ekvitermní regulátor pro jeden přímý topný okruh a přípravu TV v nepřímotopném zásobníku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky