pátek 8. února 2019

Jak vyrobit fontánu

Jak vyrobit fontánu

Rapidně roste obliba zahradních fontán. Jejich pořizovací cena není nikterak nízká. V instruktážním videu vám ukážeme, jak si můžete zahradní fontánu vyrobit sami. Stačí k tomu jen šikovné ruce, chuť a elán do práce.


Naše zahrádky stále víc získávají podobu relaxačních ploch, kde rádi posedíme v příjemné atmosféře sami, s rodinou i přáteli. K takovému posezení dodá úplně jiný rozměr zahradní fontána. Možná vás od pořízení zahradní fontány odrazuje poměrně vysoká pořizovací cena. Pokud máte šikovné ruce, nemusíte se jí vzdát, prostě si ji vytvořte sami. Co instalovat fontánu ? Jak udělat originální fontánku?


Za tímto účelem musí být struktura zdobena. Po instalaci čerpadla a vytažení trubky byste měli vytvořit něco jako snímek, který skryje uzavřený kontejner. Táto fontána je podla mňa nato že je len z prskaviek tak si myslím že je velice dobrá. Ak by ste náhodou niečomu nepochopili píšte do komentárov. This video is unavailable.


Je to kvalitní a otestované. Test bude až v příštím videu. Základem je vybrat místo pro fontánu , ideálně někde blízko zahradního posezení, pergoly nebo chaty, aby bylo na fontánu hezky vidět. Vykopejte díru, která bude sloužit pro nádobu, vycházejte z rozměrů nádoby. Návod jak vyrobit domácí fontánu.


V této části uvidíte jak vyrobit papírový obal nebo-li skořápku fontány. Zahradní fontány - 1nápadů na zahradní fontány. Už vás nebaví stále zdobit dorty stejnou polevou? Možná je na čase začít péct jako profesionálové a zdobit své dorty skutečným fondánem.


Kvalitně udělaný fondán je hedvábně jemný a můžete z něho vyrobit květiny a jiné oz. Není mnoho dekorativních ozdob, které mohou zkrášlit zahradu jako zahradní fontány. Jak vyrobit zahradní fontánu ? Teď si ji můžete udělat sami, pokud máte správné materiály a trochu kreativity.


Zurčící fontánka v interiéru nejen navodí příjemnou iluzi bublajícího potůčku, navíc vám ještě v místnosti zvlhčí vzduch. To oceníte hlavně v zimních měsících, kdy je v panelových bytech suchý vzduch díky vytápění. Pokojové fontánky si můžete pořídit v různých specializovaných obchodech, nebo si ji můžete vytvořit sami.


Jak vyrobit fontánu

Všechno potřebné seženete v. Následně vezmeme další misku, do které následně také vyvrtáme díru, protáhneme gumovou hadičku a vše dobře utěsníme. Následně je postup, jak vyrobit domácí fontánu , stejný, jako v předchozím kroku. Opět umístíme květináč dnem vzhůru a právě zde vyvrtáme další díru. Neexistuje nic tak uklidňujícího, jako zvuk šplouchající, padající a bublající vody.


Když potřebujete skutečně velký tok, abyste mohli zároveň spouštět mohutnou fontánu a velký vodopá musíte instalovat povrchové čerpadlo. Takové čerpadlo se musí umístit do suchého a dob. Venkovní fontánu můžete umístit kamkoliv v zahradě, do skalky, ale i na terasu, kde její uklidňující šumění přispěje k uvolnění mysli po náročném dni.


Menší typ fontány lze umístit i do většího květináče pro použití například v zimní zahradě, bez nutnosti jakéhokoliv výkopu. Pokud také toužíte mít na balkoně nebo zahradní terase šumící fontánku, nemusíte hned draze kupovat hotovou. Snadno si ji poskládáte z různě velkých květináčů, podmisek a vodu požene čerpadlo.


Podívejte se, jak na to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky