středa 20. února 2019

Krbová vložka s výměníkem haas

Krbová vložka s výměníkem haas

Krbová vložka VESUVIO II s výměníkem. Krby, kamna novou generaci krbových kamen s výměníkem , která svou technickou vyspělostí překonala stávající konkurenci. V tom případě jsou pro vás krbové vložky s výměníkem jsou nejvhodnější variantou.


Díky tepelnému výměníku se pak vytvořené teplo rozvádí do dalších pokojů nebo se používá pro ohřev teplé vody. Kamna nemusí být jen doplňkem interiéru, můžete s nimi vytápět celý dům. Kvalitní teplovodní výměník předává do vody až tepla.


Naše kamna s výměníkem mají dostatek výkonu i pro ohřev užitkové vody. Proto se již začala vyrábět krbová kamna s výměníkem s jinými parametry. Obvyklý výkon je nyní již do otopného systému a do vzduchu, kdy je menší riziko přetápění obývací části. Teplovodní krbová vložka vysoké kvality za super cenu. Nabízíme krbové vložky s výměníkem od výrobců HS Flamingo, Haas Sohn,Kratki.


Krbové vložky s výměníkem jsou vhodné pro ty z Vás, kteří si chtějí postavit krb podle sebe. Navíc ohřívají vodu, kterou dodávají do bojleru, topení či do akumulační nádrže. Kde jsou kamna, tam je domov.


Tvoříme společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí. Už 1let děláme topení dřevem a peletami pohodlnějším. VLOŽKA AMADORA s výměníkem. Moderní teplovodní krbová vložka s výměníkem , vysoká účinnost spalování, vychlazovací smyčka.


Krbová vložka s výměníkem haas

Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Téměř všechny typy krbových kamen a vložek s výměníkem mají vyjímatelný teplovodní výměník , který lze dle potřeby. Máme tepelnou ztrátu v podstatě stejnou jako Vy a kamna s teplovodním výměníkem Haas -Sohn Kalmar II (viz můj předchozí příspěvek). Na českém trhu jsem nenašel krbová kamna s větším poměrem ani větším výkonem do vody.


Dodáváme krbová kamna , krbová kamna s výměníkem , kachlová kamna ,. Vysoká kvalita a účinnost krbových kamen řadí firmu Haas Sohn mezi jedničky na trhu. Při koupi tohoto výrobku dostanete slevový kód na nákup v našem obchodě v hodnotě 1. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ve výbavě krbové vložky VESUVIO najdete například ovládání Easy Control s možností ovládat spalovací vzduchy jen jedním regulátorem, terciální (sekundární) spalování , díky kterému je snížena spotřeba paliva.


Krbová vložka s výměníkem haas

W, z toho do vody (radiátorů) jde 7. V naší nabídce naleznete různé rozměry krbových vložek s teplovodním výměníkem o různém výkonu. Konstrukce krbové vložky Novara s výměníkem je uzpůsobena pro možnost spalování nejen dřeva či dřevěných briket. Krby či krbová kamna slouží většinou jako další alternativa k některému z hlavních způsobů vytápění rodinných domů. Jsou příjemným zdrojem tepla, a i když už dávno nejde o sice romantické, ale málo účinné otevřené krby, živý oheň zůstává. My se dnes budeme zabývat krbovými vložkami a krbovými kamny s teplovodním výměníkem.


U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. Dvířka jsou celoprosklené s potiskem. Navíc si můžete vybrat, jestli se budou otevírat z levé nebo.


Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky