úterý 19. února 2019

Ovládání kotle přes internet

Ovládání kotle přes počítač Tech CS (ST) 5internetovy modul Tepelná Technika - Greeneco. Tyto kotle musí mít regulací Tech která podporuje tento modul. Stát spustí zatím poslední vlnu - kolo „Kotlíkovýchdotací“ a rozdělí přes miliardy korun.


Informace k připravovaným dotacím k datu 8. Sada pro ovládání elektrického topení je určena pro praktické a rychlé. Dálkové ovládání systému Synco living (z lokální sítě nebo přes internet ).

Vzdálené ovládání vytápění pomocí termostatu SALUS iT5na obdobě GSM. Můžete si nastavit vlastní programy teplot nebo si už při cestě domů teplotu změnit. Příjemné praktické a jednoduché, to je ovládání topení na chatách a chalupách. Pomocí GSM termostatu lze nastavovat a zjišťovat přes telefon teplotu topného systému. Tato sada umožňuje regulaci vytápění s možností vzdáleného ovládání pomocí mobilní aplikace přes chytré telefony nebo tablety.


Pokud potřebujete opravdu dobře funkční ovládání topení mobilem třeba doma nebo na chalupě, doporučujeme Vám novinku v našem sortimentu - inteligentní termostat s vestavěným GSM modulem. Jedná se konečně o opravdu profesionální řešení, kde nebudete muset nic dodělávat. Přes internet by to asi bylo těžší zařídit, ale všechno jde když se chce.


Nicméně se prodávají jistá zařízení, do které se strčí SIM karta a pak se zásuvka ovládá přes SMS či prozvonění.

Verze EXCLUSIVE umožňuje ovládání kotle přes internet pomocí vzdá-leného přístupu. Motor s plochou převodovkou a elektronicky řízený ventilátor od značkových dodavatelů zajišťují minimální spotřebu elektřiny během provozu, který je navíc téměř bezhlučný. S aplikací e-modul jste schopni ovládat váš kotel či topný systém a nebo jen cestný ventil přes chytrý telefon a nebo mobil či tablet.


Za příplatek pak lze pořídit modul ecoNET3pro ovládání kotle přes internet (pomocí PC, tabletu nebo telefonu), otočnou retortu nebo větší zásobník paliva. Podávací cesta paliva je mechanicky oddělena litinovým turniketem, takže je zcela vyloučeno prohoření ohně do zásobníku paliva. Určen k přímému ovládání kotle se vstupem pro termostat.


Teplotní regulační systém lze ovládat přes mobilní aplikaci v telefonech se systémem Android nebo iOS. Mobilní aplikace je zdarma. Lze nastavovat teplotu spínání topení a teplotu vypnutí topení. Kotel je konstruován pro spalování dřeva, na principu zplyňování dřeva s použitím odtahového ventilátoru, který odsává spaliny z kotle a vytváří v násypce kotle podtlak.


Podtlak v násypce kotle zajistí, že při otevření přikládacích dvířek je v momentě jejich otevření nasáván čistý vzduch z prostoru, čímž je zabráněno úletu drobných částic prachu z. Revize kotle - poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Revize kotle. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Komunikace mezi řídící jednotkou kotle , termostatem a bránou probíhá bezdrátově. Pouze internetová brána se propojí běžným kabelem LAN se zdířkou na routeru pro spojení se sítí Internet. Kotel pro dovolené spalování dřevotřísky a truhlářského odřezu MultiBio 400.


MultiBio 3je automatický teplovodní kotel pro legální spalování dřevotřísky a truhlářských zbytků v případě, že je provozován v místě kde toto palivo vzniká. Připojené zařízení je tak možno ovládat z libovolného počítače v síti a prostřednictvím Internetu i. Součástí základní výbavy kotle je automatické zapalování.

Ke kotlům lze jednoduše dopojit přídavný modul pro ovládání kotle přes internet. Modul umožňuje sledovat historii provozu kotle a vybraných hodnot řídící jednotky. Inteligentní termostat s možností.


Termostat Wifi BT7ovládání topení přes internet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky