úterý 26. února 2019

Opravy hodinek praha

Opravy hodinek praha

Opravy hodin a hodinek v Praze a okolí. Při komplikované opravě termín zhotovení se může prodloužit, stroj po opravě zkouším v dílně minimálně dní. Prodej hodin, hodinek , hodinářského zboží.


Dále nabízíme široký sortiment ručně i strojem vyrobených výrobků ze zlata a stříbra. Našli jste doma starožitné hodiny, které by si zasloužily zrestaurovat? Kromě oprav klasických mechanických hodinek také provádí opravy a renovace starožitných hodin, jako jsou pendlovky, kukačky, rámovky, stolní a sloupové hodiny. Jako hodinář s více než letou praxí a řadou pozitivních referencí vám nabízím profesionální opravy a servis veškerých typů moderních i starožitných mechanických hodin, hodinek či budíků s individuálním přístupem dle potřeb zákazníka.


Na opravy poskytuji roční záruční lhůtu. Doba trvání opravy je odvozena od počtu strojů, které jsme. Mimozáruční opravy hodinek. Jsme schopni zajistit opravu celé řady běžných závad hodinek (rozbitá sklíčka, utrhnuté korunky, výměny baterií, zkoušky vodotěsnosti), až po komplexní opravy hodinek – celkové opravy mechanických strojků, přetěsnění a opravy pouzder a další.


Pokud chcete využít našich služeb pro. Opravu hodin, hodinek , budíků, kukaček, minutek a star ožitných hodin. Drobné opravy na počkání. Vsazujeme plastová, minerální a nepoškrabatelná safíro vá skla. Také nabízíme odborné výměny baterií do hodinek , dálk ových ovladačů a jiných měřících přístrojů.


Dále provádíme testy vodotěsnosti na. Náš hodinářský World Service vybavený špičkovou technologií a značkovými náhradními díly zajišťuje záruční a pozáruční opravy uvedených hodinek. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Měří každou sekundu Vašeho života. Hodinářští mistři, disponující.


Na perfektním fungování Vašich hodinek opravdu záleží, právě tak jako na jejich životnosti. Aby mohly pracovat přesně za každé situace, potřebují Vaše hodinky péči. Provádíme pozáruční opravy pro hodinky FESTINA, MAURICE LACROIX, FORTIS, EDOX aj.


Veškeré opravy nástěnných kyvadlových hodin. Standardní opravy všech mechanických i bateriových hodinek , opravy mechanických i bateriových multifunkčních hodinek (chronografů apod.). Opravujeme hodiny kukačky ruské výroby, tak německé, ale i naše s křepelkou.


Základem našich hodinářských služeb jsou opravy mechanických náramkových hodinek. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci.


Zaručujeme především preciznost provedených oprav, provádíme opravy všech typů hodin – od náramkových hodinek po věžní hodiny. Ani nedokážu spočítat, kolik mi jich za let mohlo projít pod rukama. Nabídka šperků ze zlata, chirurgické oceli a stříbra.


Provozujeme hodinářské opravy jako výměnu baterií a skel, krácení řemínků a jiné. Nabízíme také zlatnické opravy. Zabýváme se opravami všech typů hodinek a hodin. Mezi naše další služby patří údržba hodinek a drobný prodej řemínků, baterek a hodinek.


Poskytujeme také služby, jakými jsou výkup zlata a stříbra, opravy , čištění a renovace šperků, hodin a hodinek , včetně rychlooprav na počkání. Na všechno námi prodávané zboží poskytujeme nejen záruční, ale i pozáruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky