středa 13. února 2019

Sporák na pevná paliva s troubou typ 9100

Je natolik výkonný, že může vyhřát i další přilehlé prostory. Jedna z mnoha dalších výhod je. Kamna na tuhá paliva jsou určena k vytápění domácností, přípravě a ohřívání jídel.


Kamna můžete umístit v rodinném domě, na chatě a podobně. KVS Moravia má troubu s prosklenými dvířky, které jsou vybavené teploměrem. Vytáhnout z pece pekáč buchet, kváskový chléb nebo kuře se zlatavou kůrčičkou už nemusí být jen sen.

Sporáky na tuhá paliva. V případě zájmu zajistíme dopravu, nebo si zákazník pro zboží může přijet osobně. Provedení kouřovodu (horní,zadní,boční) levá - nebo pravá strana. L - bílá barva, PLASTOVÉ doplňky, šiře sporáku na tuhá paliva je 92cm.


Tento typ propojuje výhody krbových kamen a sporáku, protože kromě vaření, pečení a vytápění okouzluje tím, že je možné vidět i plápolající oheň přes prosklená dvířka topeniště. Rošt do trouby sporáků KVS. Tento sporák se vyrábí také v provedení s teplovodním ohřívačem vody.


Spotřebiče na pevná paliva. Moderní design umožňuje umístit sporák na pevná paliva v kuchyňské lince a interiérech rodinných domků.

Topeniště umožňuje použití dřevěných polen o délce do 3mm a průměru do 1mm. Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru. Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo, nebo třeba na dřevěné pelety. V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem. Oblíbený sporák na tuhá paliva s prosklenými dvířky trouby, sporák na topení, vaření i pečení.


Menší sporák s výkonem až kW, prosklené topeniště, trouba s teploměrem, dvě litinové varné desky, možnost provedení horního levého vývodu kouřovodu. Tyto výrobky prodáváme jen přímo na naší provozovně a neprodáváme je tak na našich www stránkách. Chromované doplňkyNerezový broušený rám.


Pekáč do trouby sporáků KVS. AKCE KOUŘOVODY ZDARMA Akce ,, Kouřovody zdarma,, se vztahuje na roura 1m, roura 25m, koleno 90°, růžice a zděř. Rozměr 3x 3x cm.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. KOVOPLAST sporák na pevná paliva Rekreant 3-levý - hně.


Nordica ROMANTICA pravá Popis: Kvalitní litinový sporák na topení dřev. Při výběru správného kuchyňského sporáku na tuhá paliva se můžete rozhodovat mezi třemi variantami varných desek. Těmito variantami jsou sporák s ocelovou varnou deskou, sporák s litinovou varnou deskou a sporák se sklokeramickou deskou.


Dle nároků na vytápění pak lze zvolit sporák s teplovodním výměníkem, který vytopí více místností, nebo sporák na tuhá.

Jednoduše zatopíte a začnete vařit. Jedná se o kvalitní ryze český výrobek. Prodám sporák na pevná paliva s troubou určený k vytápění, vaření, pečení a ohřívání pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky