pátek 8. února 2019

Elektrická dečka silvercrest

Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Speciálně uzpůsobená tvaru týlu a zad za skvělou cenu na Lidl-shop.


Už jen krůček a ušetříte. Popis produktu Rozměr pro dvě osoby na dvojpostel (1x 1cm) nezávislé dálkové ovladače stupně nastavení teploty Doporučená doba předehřátí min. Vyrobená je ze 1 polyesteru a protože má odnímatelný konektor a kabel, je možné jí i kdykoliv vyprat. Teplo rozšiřuje krevní cévy, stimuluje krevní oběh, zmírňuje bolesti svalů. Ochrana proti přehřátí umožní dát si šlofíka a nemuset dečku vypínat.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Vyberajte si Elektrické deky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vyhřívací deka - SENCOR, SUB 291. Je dobré nechat deku předehřát přibližně minut před tím, než se odeberete do postele.


Prodám elektrickou vyhřívací deku o rozměrech 140x1cm. Byla používaná kvůli dětem, vždy oblečená do prostěradla. Osobní odběr, prosím pouze sms, pracuji, zavolam zpátky.


Nabízím elektrickou zahřívací dečku zn. SilverCrest typ SRNH 1Ana záda a šíji. Zboží z výstavy,pouze odzkoušena funkčnost - plně funkční. Vlastnosti: extra měkký povrch - materiál 1 syntetické vlákno moderní design rychle se zahřeje snadné použití. Príkon W zaistí vytvorenie tepla, ktoré je dostatočné pre zahriatie celého tela.


Extra dlouhý kabel vám umožní si udělat kdekoliv snadno pohodlí. Nastavte si teplotu podle sebe v rozmezí - °C. Kč Zobrazit nejprodávanějších. Vlastnosti: - extra měkký povrch - materiál 1 syntetické vlákno - moderní design - rychle se zahřeje. Díky lokálnímu vyhřívání postele a nízkému příkonu je její použití velice úsporné.


Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. Silvercrest Elektrický vyhřívací límec na ramena a šíji SRNH 1G- béžový. Elektrická vyhřívací deka SENCOR SUB 1v béžové barvě vás zahřeje u televize nebo předehřeje postel před spaním a navíc je pratelná. Prohlédněte si aktuální katalogy a meradiso y ij.


Automatický bezpečnostní systém dečku po minutách automaticky vypne. Dečka samotná je vyrobena z měkkého a prodyšného. Elektrická nahrievacia dečka - DOMO DO 6ED Deka je určená pre zahrievanie studených lôžok a ich vyhrievanie počas spánku. Deka má nižšiu teplotu než je teplota tela.


DPH a poplatků za rycyklaci elektrospotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky