středa 27. února 2019

Chlazení na mléko bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z 2inzerátů.


Prodám chlazení na mléko značka ALFA-LAVAL Včetně 200litrového nerez kotle.

Dobrý den, prodám plně funkční a kompletní chlazení na mléko (bazén na mléko , tank na mléko ) od firmy DeLaval typ DX S MTRo objemu 4l. Důvod prodeje je ukončení produkce mléka. Popis: Prodám plně funkční chlazení na mléko 150L z důvodu ukončení podnikání. Chladící tank na mléko Frigomilk Gna chlazení 1l mléka - chlazení mléka s míchadlem 1litrů.


Otevřený chladící tank o objemu 1litrů vyroben z nerezové oceli. Nová řada chladících tanků Frigomilk Gse zesílenou tepelnou izolací o objemech 10 2a 3litrů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. W Úhel až stupňů Více informací telefonicky, po dohodě. Tank cca 100l hliníkový.


Inzerce zdarma, přidejte také svůj inzerát. K otevřeným chladicím tankům je možné jako příslušenství dokoupit tenzometrický vážicí systém pro stanovení množství mléka v tanku. Prodám kompletní, plně funkční chlazení na mléko , M56- ECO. R2 Pacovské strojírny a. Chlazení je plně funkční cena 5. Prodám pár speciálních, multifunkčních kamaší značky USG určených k chlazení či prohřívání nohou koně, dle potřeby. Kapsa na vložení gelového sáčku (chlazeného či zahřátého).


Zapínání na dva suché zipy. Zároveň s kamašemi prodám dvě originální gelové vložky USG. Vše minimálně používané. Krátká nezávazná registrace, přihlásíte se Vaším jménem a heslem, kliknete na rubriku a můžete vkládat a spravovat inzeráty zdarma v oboru chlazení , klimatizace, autoklimatizace a tepelné čerpadlo.


Díky registraci získáte.

Antikorová nádoba na 1l. Nerezové chlazení na pivo, limo i jiné nápoje a tekutiny. Zašlu po celé ČR na dobírku - cena přepravy na dotaz nebo osobní odběr.


Moznost i prodat chlazeni zvlast nebo i nadrz s vozikem. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Koupím nerezové chlazení na mléko 1- 200l se spodním chlazením.


Bazar strojů a techniky Ostatní v stroje CHLAZENÍ NA MLÉKO , Jičín. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. Při chlazení mléka se transportní víko nahrazuje chladicí hlavou s míchadlem. Chladicí hlava je pružnou hadicí spojena s chladicí jednotkou, která je upevněna na zdi mléčnice.


Na čelní straně krytu chladící jednotky je ovládací skříňka s kontrolkami, přepínačem funkcí a elektronickým regulátorem teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky