středa 27. února 2019

Vysokozdvižné vozíky

VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s. Dovoz zdarma Zjistit informace! Moderní doba si žádá moderní změny. I v tomto trendu společnost HELI nezůstává pozadu. V posledních letech prošly vysokozdvižné vozíky HELI kompletním faceliftem, jsou osazovány nejmodernějšími ovládacími i bezpečnostními prvky.


Vozíky na evropský trh dodáváme s japonskými agregáty KUBOTA, NISSAN, JMC.

Repasované vysokozdvižné vozíky. Proces koupě manipulační techniky je podobný jako při koupi automobilu – alespoň z pohledu laika. Pokud si nestanovíte základní parametry, pak jsou pro Vás všechny vysokozdvižné vozíky , paletové vozíky , retraky a vychystávače stejné. V tomto oddělení naleznete nové ruční vysokozdvižné vozíky v různých modifikacích.


Vybrat můžete mezi vozíky s nižším zdvihem jeden metr, ale naopak můžete vybrat také vysokozdvižný vozík se zdvihem až tři metry. Ponúkame: nové vzv - požičovňa vozíkov - použité vozíky - servis vzv - diely. Skladem máme k diszpozici vysokozdvižné vozíky , nízkozdvižné vozíky , retraky, paletové vozíky.


Největší eshop s manipulační technikou v ČR.

Poradenství, náhradní díly, opravy a údržba – spolehněte se na kvalitu našich služeb a jejich optimální dostupnost. Nakupujte kvalitní průmyslové vozíky , které vyhovují vašim potřebám pro manipulaci s materiálem. Nabízíme kompletní sortiment vozíků a vybavení skladu: ruční paletové vozíky , elektrické paletové vozíky , elektrické zakladače, vychystávací vozíky , retraky, VNA vozíky , tahače a spalovací vysokozdvižné vozíky. Vysokozdvižné vozíky prověřené důkladným servisem.


Díky celoevropské působnosti nabízíme vysokozdvižné vozíky , které prošly důkladným servisem. Technici se zaměřují na poctivou kontrolu všech komponentů, od hydraulických obvodů, přes renovaci karoserie, po chod motoru. Vše podle doporučení výrobce. Přenos síly od motoru na sklápění rámu, zdvihání břemene a někdy i řízení je hydraulický.


Zpravidla je prostor pro otočení o málo větší než délka vozíku. Existují i tříkolové vozíky. U těch je samostatné kolo.


Zabýváme se zejména prodejem použité manipulační techniky. V případě potřeby jsou opraveny či plně repasovány, aby byly vždy plně funkční. Vy získáte použitý manipulační vozík s funkčností nového, ale za zlomkovou. Ponúkame široký sortiment manipulačnej techniky pre Vaše sklady.


Vyberte si v kategóriách paletové vozíky , vysokozdvižné vozíky , čelné motorové vozíky , zdvíhacie stoly, zdvíhacie plošiny, kladkostroje, pojazdové mačky, čistiaca technika a rôzne doplnky v kategórii príslušenstva. Boční vysokozdvižné vozíky.

V posledních letech jsou klasické boční vozíky velmi často nahrazovány čtyřcestnými vozíky , které nabízí výkonnější a všestrannější využití jak ve výrobních a skladových halách tak i na venkovních provozech. V naší nabídce naleznete paletový vozík, ruční vysokozdvižný vozík, rudly, paletový vozík s váhou, nebo také nůžkový paletový vozík. Dále nabízíme krátký paletový vozík, dlouhý paletový vozík a také speciály. V oblasti přídavných zařízení, pneumatik, sedaček, koleček a dalšího příslušenství pro vysokozdvižné vozíky spolupracuje naše firma s firmou Čemat, výhradním distributorem značek CAMSO (dříve Camoplast Solideal), Bolzoni Auramo Meyer, Seat, Räder-Vogel i dalších pro Českou republiku a Slovensko.


GREEN serie sú to najlepšie, čo vyrábame v kategórii vysokozdvižných vozíkov s motorovým pohonom. Slúžia na zdvíhanie a presun paliet a umožňujú skladovanie v regáloch alebo na nakladanie a vykladanie vozidiel. Vám nabízí širokou škálu vysokozdvižných vozíků.


Manipulačná technika od nás odchádza ako nová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky