pátek 22. února 2019

Přetěsnění litinových radiátorů

Bene, stejné jistě sežene, použitých litinových radiátorů (netekoucích) jsou plné bazary nejen na internetu, stačí koupit za pár šupů něco z internetu a nahradit stejnými, pokud by na tom tazatel tak moc trval. Pískování litinových radiátorů. Dobrý den, Mám zájem o zakázku. Můžeme si zavolat pro doplnění informací.


Dle foto dokumentace není na radiátorech velká vrstva nátěrů,tak.

Tato firma z Polska poptává firmu zabývající se pískováním litinových radiátorů. Pro bližší informace kontaktujte přímo poptávající. Zpět na seznam Odborné a stavební práce Instalatérské práce Zadavatel. Nabídky k této zakázce již nelze přidávat.


Dnes si ovšem řekneme něco o renovaci litinových radiátorů svépomocí, tedy co zvládne i křehká žena udělat pro to, aby litinový radiátor trochu na něco vypadal a třeba i déle vydržel. Chtěl bych si je tak do dvou let nechat opravit profesionálně, ale četl jsem, že si člověk v obecním bytě odmontovat radiátor nesmí. V této kategorii se momentálně nenabízejí žádné litinové radiátory za zvýhodněnou cenu Aktuální nabídku litinových retro radiátorů Laurens můžete.


Design na míru pro nejrůznější prostory, tepelná úspora a dlouhá trvanlivost, to jsou hlavní výhody litinových radiátorů , které se nyní opět vrací do módy.

Litinové žebrové radiátory, neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Lze použít k utěsnění článků litinových radiátorů moderní silikonové těsnění místo klasického těsnění (klingerit)? Nebo existuje jiný způsob utěsnění, se kterým jsou dlouhodobé dobré zkušenosti?


Vás o radu ohledně výměny ventilů u starých litinových radiátorů viz foto. Topení je těžko regulovatelné a buď topí naplno nebo netopí vůbec. CHtěl bych radiátory osadit termoventily s hlavicemi, kde si nastavím teplotu jakou potřebuji.


Renovace litinových článkových radiátorů Máte doma staré litinové článkové radiátory nebo dobové litinové radiátory ve stylu retro, které mají historický původ? Dopřejte jim kvalitní údržbu a renovační servis od firmy Laurens, díky kterému budou Vaše staré litinové radiátory jako nové. Musel by se rozebrat na články, každý spoj přetěsnit a znovu smontovat (těžko budete hledat řemeslníka, který na to bude mít čas). Mělo by dojít k opískování, přetěsnění a povrchové úpravě.


Zároveň bychom potřebovali nové úchyty na topení do zdi. Pro představu posílám fotografii jednoho z otopných těles. Za nabídky předem děkuji.


Vždy je však dobré a někdy i nutné konzultovat výměnu radiátorů se Společenstvím vlastníků jednotek, družstvem či provozovatelem kotelny. V každém případě se nejedná o nic komplikovaného.

Některá tělesa jsou pro rekonstrukce přímo určená, jejich instalace je tedy velmi jednoduchá. Technologie úpravy litinových radiátorů je odzkoušena téměř desetiletou zkušeností a spolu s použitím moderních barev renomovaných výrobců zaručují jakost udávanou normami EU. Námi povrchově upravované litinové radiátory najdete v nabídce většiny renomovaných topenářských velkoobchodů po celé republice.


Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na topení, topenářské práce. Pro rychlé a jednoduché nalezení nového radiátoru jsme pro Vás připravili tabulku, kde si sami můžete najít náhradu článkových litinových a ocelových radiátorů za desková otopná tělesa RADIK KLASIK - R.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky