středa 27. února 2019

Teraristika termostat

Termostat LR Thermo Control II. Terária a vybavení, teraristika. Nádrž se vytápí pomocí topného tělesa s termostatem , na kterém se jednoduše nastaví požadovaná teplota.


Potřeboval bych nějaký termostat , stačí úplně jednoduchý. Ano, vím že teraristika je dražší, ale už jsem do terária nacpal hodne money :-D a hledám kde ušetři. Ako tražite neki proizvo a mi ga nemamo na našim stranicama slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili našeg kontakt broja telefona i rado ćemo Vam pomoći.

Teraristika je v České republice velmi rozšířeným hobby. Vše o zvířatech, popisy zvířat, články o zvířatech, videa a fotografie zvířat, diskuze o zvířatech, zvířecí inzerce zdarma - ChovZvířat. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodajem pulsni termostat s timerom.


Odličan za grijanje s keramickim žaruljama. Vrlo kvalitetan i praktičan. Uz termostat poklanjam keramičke žarulje 25w. Je vhodný pre akváriá a teráriá a tiež pracuje so všetkými vykurovacími káblami.


Teplota sa dá nastaviť od až do stupňov.

Exo Terra Turtle ohřívač je určen pro nádrže do l. Udržuje ideální teplotu vody pro vodní želvy (asi 25°C). Výhodou je jednoduché použitie – termostat stačí zasunúť do zásuvky, sondu umiestniť do želaného meraného miesta a pripojiť akýkoľvek vykurovací zdroj (vykurovaciu fóliu, pás, rohož.). U nás na trhu je v celku velký výběr termostatu určený pro teraristi,ale stim je spojená i cena která se pochybuje od 5až do několika tisíců. Jestliže máte v plánu pořídit si hada, želvu či pavouka je velmi důležité postarat se o to, aby mu nic nechybělo.


Plazi většinou bývají náročnější na chov, proto je doporučeno přečíst si a zjistit informace o nich, abyste se o něj dokázali správně postarat. Vhodná pomôcka na zazimovanie rastlín. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady.


Já už líhnu druhým rokem v líhní kterou jsem udělal z malého mrazáku, termostat tam mám z pračky romo,čidlo na roštu z lednice kam dávám vejce. Vůbec to nevadí, když klesne na 30. V přírodě taky slepice opouští hnízdo, někdy i na 2-hodiny. Ventilátor tam mám volt. Digitální termostat B40.


Topná folie ULTRATHERM. Ringder Panelový termostat RC-316M. Zaručuje přesné udržení Vámi nastavené teploty v nádrži.


S nadšením usilujeme o to, aby teraristika byla zábavná a dostupná pro každého a aby si každý mohl dopřát opravdu kvalitní vybavení s profesionálním servisem a podporou. Proto u nás naleznete jen vybrané druhy osvětlení, které splňují nejpřísnější kritéria.

Současně přicházíme na trh s absolutní novinkou. Specializovaná akvaristika. Výroba akvárií a terárií.


Nabízíme akvarijní rybičky, rostliny a techniku pro akvária - filtrace, topení, CO osvětlení, 3D akvarijní pozadí. Enostaven termostat z natančnim temperaturnim senzorjem. Namen termostata je vzdrževanje stabilne temperature v terariju, kar prispeva k zdravju in dobremu počutju njegovih prebivalcev.


Topení Zařazené sekce produktů. Sleva pro registrované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky