pondělí 4. února 2019

Elektro scooter bazar

Prodám scooter Piaggio Xr. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nákladní skládací elektrický přepravník. Elektrokoloběžka Fiat 500e. Kategorie Skútry - bazar.

Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Prodam nevyuzitou elektro kolobezku, kupovana v xiaomi obchode v Praze, stari necele roky, najeto jen 143km, jeta jen v lete.


Nove nainstalovany bezdusove pneu a zpevneni riditek, 1 stav. Osobni predani v Praze u metra Strizkov, nebo Veseli nad Luznici. Hlavní výhody elektroskútru jsou tichá jízda a cena provozních nákladů. Dojezd na jedno nabití je - km podle modelu.


Výhodné jsou na krátké jízdy do zaměstnání, do obchodu, do městských zón a klidových oblastí, údržbáře v rozlehlých objektech, pro rybáře, lesníky apod. V bazaru Nitro scooters ČR najdete aktuálních nabídek v kategoriích Ostatní motocykly, Moto - ostatní, Skútry. Bazar Nitro scooters ČR - Sbazar.


Internetový i kamenný obchod E- SCOOTERS. CZ nabízí revoluční produkt - elektroskútry ( elektro skútry), skútry na elektrický pohon. To však neznamená, že by nemal uplatnenie aj na vidieku.


LOGSPEED CZ Aréně v Plzni, jedná se o nevhodný dárek,tak třeba někdo půjde rád :-) cena je 99- Kč za jednu vstupenku. Osobní předání možné v Plzni po domluvě nebo zašlu poštou po platbě předem. Za obsah nabídek jsou zodpovědní jejich zadavatelé. Nikoliv server Motorkáři.


Firemní a obchodní inzerce je zpoplatněná, soukromá osoba má ks zdarma.

Bourané čtyřkolky a motorky jsou v katalogu doplněny fotografiemi a dalšími informacemi. Motocykle - Nitro scooter bazár. Second hand Scooters for sale in India.


Sell your used scooty, used bikes, used heavy bike, used motorcycles and other used vehicles with OLX India. V tejto kategórii nájdete bicykle, štvorkolky, kolobežky, elektrické kolobežky a bicykle, urban kolobežky, skútre a iné druhy presúvadiel pre deti a dospelých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky