středa 6. února 2019

Mobilní klimatizace dvouhadicová

Je docela patrné, že jsou mobilní klimatizace na tuzemském trhu spíše novinka. Většina výrobců se totiž zatím ještě nevypořádala s jedním poměrně zásadním problémem, a to odvodem horkého vzduchu. Každá mobilní klimatizace při svém provozu odvádí horký vzduch mimo chlazenou místnost.


Unikátní mobilní klimatizace se hadicemi. Druhá hadice ale přivádí zvenku nový vzduch. Dvouhadicová mobilní klimatizace.


Hodně zjednodušeně můžeme říct, že dvouhadicové mobilní klimatizace fungují na podobném principu, jako ty jednohadicové. Jedna hadice slouží pro odvod teplého vzduchu, zatímco druhá slouží pro přívod nového vzduchu zvenčí. Výrobce: Trotec, Německo. Narozdíl od jednohadicové přenosné klimatizace , s použitím hadic nevzniká v místnosti podtlak (průvan). Vyzdvihnout musíme především její hlučnost, která je pouze – dB.


Mobilní klimatizace dvouhadicová

Oproti normální mobilní klimatizaci má hadice namísto 1. Pochází z dílny německého výrobce Trotec, osvědčené značky, která vyrábí jak malé domácí klimatizace , tak. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Tato moderní a praktická klimatizace disponuje funkcí chlazení, ventilace a odvlhčování.


Jednotky této řady jsou vybaveny omyvatelnými prachovými filtry, pro lepší úpravu vzduchu. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Toto řešení je značně odlišné od většiny prodávaných mobilních klimatizací.


Mobilní klimatizace dvouhadicová

Tím pádem nedochází k odběru vzduchu z místnosti. Model s tímto řešením je vybaven hadicemi, které stejně jako u předchozího typu směřují ven z místnosti. Další hadice umožňuje přivádění nového vzduchu z venku a díky tomu nedochází k podtlaku v. Dvoudílná mobilní klimatizace nevytváří podtlak. Jelikož mezi vnitřní jednotkou a vnějším výměníkem proudí chladivo ve zhruba 4cm širokém flexi ohebném potrubí, dvoudílná mobilní klimatizace je v principu totožná se stacionárními jednotkami.


Nejlepšího výkonu lze dosáhnout s těsněním oken pro mobilní klimatizace AirLock 200. Z montáže klimatizace do bytu nemusíte mít žádné obavy. Provedeme odbornou instalaci od zakrytí nábytku až po finální úkli spuštění a zaškolení. Jak taková montáž klimatizace probíhá, se dozvíte z našeho videa. Instalována byla multi-splitová klimatizace Toshiba se dvěma vnitřními a jednou venkovní jednotkou.


Mobilní klimatizace dvouhadicová

Nijak se nemontují, a lze je snadno přesouvat z místnosti do místnosti. Mobilní klimatizace se hodí do všech prostor, kam nemůžete běžné klimatizace z různých důvodů umístit. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. A, Dálkové ovládání, 30.


Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky