pátek 15. února 2019

Daf brno

DAF is a wholly-owned subsidiary of PACCAR Inc. Technické zázemí na vysoké úrovni a školený personál jsou zárukou nejlepší kvality poskytovaných služeb. Možnost uzavření Servisní smlouvy – umožní Vám lépe plánovat náklady na údržbu případně opravy vozidel DAF.


Kvalitní použité vozidlo DAF od vašeho servisního dealera DAF nabízí vše, co potřebujete – a ještě více. DAF Used Trucks je jediná společnost, která vám díky rozsáhlé síti servisních dealerů po celé Evropě zaručí podporu celé organizace DAF.

Později DAF začal vyrábět více luxusní typ zvaný Daffodil, rozdělený do tří modelů s přiřazenými čísly DAF 3 DAF a DAF 32. Označení byl o změněno na 33. Volvo získalo velký zájem o DAF na počátku 70. Prodej nových vozidel DAF.


Na základě trvalého naslouchání zákazníkům vyvinula společnost DAF lákavou řadu moderních produktů, které mají nejnižší provozní náklady na kilometr ve svém oboru, vynikající účinnost přepravy a optimální komfort řidiče. DAF CF je vhodný pro regionální, národní nebo mezinárodní dopravu, rovné silnice nebo drsný terén. Toto všestranné vozidlo se špičkovým výkonem v každé aplikaci plně vyhovuje požadavkům na intenzivní používání: od přepravy pevného nákladu, přes cisternovou přepravu až po těžkou práci ve stavebním průmyslu, od svozu odpadu po běžné rozvážení.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Mobilni-autosklo. Nákladní vozy DAF v Brně-město a okolí. Opravárenství Rasošky,. Brave Army Truck Driver Takes Chance And Saves School Bus Extreme driving Skill Euro Truck simulator - Duration: 17:26.


Společnost DAF Trucks Praha s. LED svetla na pracovnej korbe vpredu aj vzadu. Náhradní díly Iveco, Man, Avia, Daf. Nejprostornější kabina ve své třídě, nejlepší pohodlí pro řidiče a nejvyšší kilometrový výnos pro provozovatele. DAF CF Výkonné víceúčelové vozidlo vhodné pro velké množství aplikací.


DAF XF1Stvořen pro dálkovou dopravu. Kompaktní a přece prostorný, stylový a přece robustní. Dobrý den nabízím k prodeji tento tahač daf ft XF 105. SSC LOWDECK pneumatiky cca tahač je ve velmi dobrém stavu. Stojíme při vás už více než let.


Náš program DAF MultiSupport nabízí celou řadu servisních balíčků oprav a údržby, které zvýší vaši dostupnost, přispějí ke kontrole nákladů a sníží rizika. Sami si určíte úroveň služeb s možností rozšíření na vybavení pro návěsy, přívěsy nebo nástavbu.

SPOLUPRÁCI S NÁMI OCENÍTE VY I VAŠI KLIENTI. Nizozemská společnost DAF Trucks bude kopřivnické Tatře dodávat ekologičtější motory splňující. Klimkovic slisoval auto, jel zřejmě moc rychle 30.


Provádíme opravy a servis nákladních a užitkových vozidel evropské provenience: Mercedes, MAN Volvo, Renault Scania Iveco DAF LIAZ TATRA Avia Karosa Schmitz (autorizovaný servis) Lamberet (autorizovaný servis) Fruehauf. Merdeces Atego, daf LF, Renau. STK, natahovací síla nástavby tun, ale zvládne i víc možnost i nového kontejneru, nyní model celkové váhy 7. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Doplňky na kamiony DAF z leštěné nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky