pátek 1. února 2019

Krmné pelety

Vyberte si z naší bohaté nabídky krmných a lovných pelet. Připravili jsme pro Vás nejen pelety známé jako halibut, ale i pelety vyrobené s jedinečnych směsi jak rybích, tak krevních mouček. Nezapoměli jsme ani, na lovné pelety , které maji prodlouženou dobu rozpadu a obsahují daleko více esenci.


Krmné pelety 12mm MAKRELA-JÁTRA 5kg. Tieto krmné kukuričné pelety si vyrábame sami. Obsahujú viac ako kukurice,plus sú obohatené o mliečny proteín, ktorý tejto pelete pridáva na atraktivite.

Výborné na plošné krmenie,závodný rybolov alebo ako prímes do vnadiacích zmesí. Ready Method Pelety sú už v obale vo vlhčenom stave a rybár si tieto peletky po otvorení obalu môže hneď použiť. Na našej webovej stránke používame súbory cookies.


Levná a velmi účinná varianta pro dlouhodobé vnadění ryb ! Ve vodě dokáží tyto pelety trvale vnadit po mnoho hodin dle své velikosti, a to i při větším množství bílé ryby, která je díky jejich většímu průměru nestačí sežrat za krátkou dobu! Po dobu nouzového stavu v ČR jsme jsi pro Vás připravili akci v podobě dopravy zdarma. Díky tomuhle nepříznivému stavu jsme taky nuceni pozastavit platbu dobírkou.


Jediná možnost platby je převodem na účet. Po přijetí Vaši objednávky Vám zašleme číslo účtu a variabilní symbol.

Farmy, chovatelé skotu či jiných hospodářských zvířat můžou zužitkovat hnůj, ale mohou také pro chovaná zvířata vyrobit krmné granule. Využití je opravdu mnoho. Většinu materiálů je před peletováním potřeba nejdříve předpřipravit. Předpříprava spočívá v nadrcení a upravení vlhkosti. This feature is not available right now.


Please try again later. Skladá sa z druhov kvalitných, stredne až hrubo pomletých surovín. Pelety sú lisované vysokotlakovým lisom, ktorý je mechanicky tak spevní, že bez prídavku spojív a lepidiel vydrží vo vode cca – hodín – priemery nad mm.


Doba rozpustnosti však záleží na teplote vody, a hlavne aktivite bielej ryby. Predám kŕmne kukuričné pelety domacej vyroby. Pelety vo vode robia biely mrak a pachovú stopu, ktorá láka kaprov. Krmná směs ryby naláká svou vůní a ryby se krmných pelet s chutí napasou. Používají se v kombinaci s krmnou směsí.


Pop-up boilie – zářivé lákadlo na hladině. Pro ryby je každá odlišná nástraha. Není však bezcená nahrážka, ale jen mírně upavená receptůra při výrobě, aby bylo dosaženo nižší ceny.


My sami používáme krmné boilies velmi často, stačí se držet hlavních zásad přípravy. Sušení, skladování, krmné směsi a pelety.

POZVÁNKA Představenstvo Sušárny a. Kratonohách, v souladu s ustanoveními obchodního zákoníku,svolává řádnou valnou hromadu akcionářů. Jednání valné hromady se uskuteční dne 10. Komplex amino profil podněcuje agresivní krmení. Obsah oleje stimuluje všechny smysly.


Tyto pelety jsou k dispozici jako krmné pelety ale i jako nástrahy. Pelety na ryby připravíte skutečně jednoduše – nástrahu stačí umístit přímo na háček pomocí předpřipravené dírky nebo speciálních gumiček. Pelety jsou ideální pro celou řadu rybolovných. Existují krmné pelety do feederových krmítek, obyčejné krmné nebo nástražné pelety.


Pelety mají různá provedení, příchutě a velikosti. Krmivo pro ryby v široké a kvalitní nabídce. Pro chov ryb i rybolov máme kompletní krmení pro ryby i krmné směsi.


Granule na chytání, boilies, šrot na ryby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky