pondělí 25. února 2019

Kondenzační kotel geminox thrs 110c

Kotel je osazen bezpečnostními prvky, které slouží jak k ochraně zákazníka, tak i samotného kotle. Geminox THRs 1-10C alternativy - Heureka. Již čtvrtá generace kondenzačních kotlů s označením THRs s řídící jednotkou Siemens LMS je určena všude tam, kde je dosažení ideální tepelné pohody s minimálními provozními náklady jednoznačnou prioritou. Z praxe ale víme, že ani minutové intervaly nejsou výjimkou. I laikovi musí být jasné, jaký závěr lze z těchto údajů vyvodit.


Unikátní vlastností kondenzačních kotlů THRs je možnost změny jejich výkonového. Jednookruhová verze kotle. GEMINOX THRS 1-10C kotel plynový kondenzační 9–5kW závěsný, s venkovním čidlem. Kotel s výkonovým rozsahem 3-1kW je určen k vytápění objektů s velmi malou tepelnou ztrátou do kW. Sestava kotle s externím smaltovaným zásobníkem o objemu 1litrů poskytuje špičkový komfort.


Kotel THRi 1-10C je určen k vytápění objektů s extrémně malou tepelnou ztrátou od do kW. Je držitelem světového primátu v modulaci výkonu – 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. THRs připraveny i pro nejnáročnější aplikace Čtvrtá generace kondenzačních kotlů s označením THRs (Trés Haut Rendement - velmi vysoká účinnost) s řídicí jednotkou Siemens LMS je určena.


Teď už mám za sebou zhruba rok provozu, tedy jednu celou topnou sezónu, takže je možné jej porovnat s běžným plynovým kotlem. Kotel je obvykle používán v nízkoenergetických a pasivních domech a je velmi často aplikován v kombinaci s alternativními zdroji energie (solární vytápění, tepelná čerpadla atp.). Skladem - externí sklad Značka:. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Kondenzační kotle THRs Moderní technika a životní prostředí Třicetiletý vývoj a výroba kondenzační techniky, od samého počátku zaměřené pouze na ta nejlepší řešení, přivedly výrobky na excelentní technickou úroveň. Kondenzační kotle jsou na trhu nejprodávanějším produktem, který je podporován EU v souvislosti velmi šetrného přístupu k životnímu prostředí.


Kondenzační kotel a jeho provoz se vyznačuje nižší spotřebou paliva v porovnání se standartními plynovými kotly, nevyužívající podporu zbytkového tepla při spalování. Plynové kondenzační kotle se zásobníkem, či bojlerem na ohřev vody. Kotel GEMINOX THRi 2-garantuje u takovéhoto objektu svým minimálním. Kotel THRi je plynový kondenzaćní kotel pro teplovodní vytápéní s lineárné.


Topný kotel bez TUV - Kondenzační kotel. Máte zájem dostávat nejnovější produkty přímo na Váš e-mail? Nevýhody kondenzačních kotlů na plyn. To, co dříve nevadilo a naopak při použití čerpadla se stálými otáčkami bylo výhodné (zabraňovalo to přílišnému nárůstu tlaku při přivírání termostatických ventilů), se. Kč Topení Kotle Kondenzační kotle.


V bílé barvě, s čidlem QAC34. Nabízí také sadu pro TUV. Vysoce kvalitní konstrukční prvky kotle, jako jsou například patentovaný nerezový hořák, nerezový velkoplošný výměník nebo nerezový zásobník teplé vody doplňuje nejmodernější řídící jednotka Siemens LMS. Tato inovativní filozofie umožňuje provozovat kondenzační kotle THRs vždy optimálně.


S výkonovým rozsahem 7–1kW je určen k vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kW. Jejich výhodou je tichý a úsporný provoz bez dodatečných nákladů. Základní cena s DPH 90.


Dlouho jsem vybíral, protože na trhu je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky