středa 6. února 2019

Brusná pasta na sedla ventilů

Profi brusná a lapovací pasta na sedla ventilů. Velmi vhodná pro automobilový průmysl a strojírenství. Dvojitá dóza obsahuje hrubou pastu pro zabroušení a jednu pastu pro. Pasta k broušení ventilů.


Ve dvojité dóze se nachází hrubá pasta pro zabroušení a jemná pasta pro následné dobroušení.

Produkt se používá k broušení ventilů , na kužely ventilů , kovové kohouty a kuželky kohoutů z bronzu a mosazi. Pro obrábění mosazi, kalené oceli a litiny. Ventily klidne muzou mit sedla kulaty a siroky 2mm, ale hlavne kdyz tesnej. Přípravky na ventily a pružiny ventilů , BOVRAM.


Nástroje na sedla ventilů a vodítka ventilů. Brusné a leštící pasty jsou určené pro jemné leštění filcovými a látkovými kotouči. Pro vyhlazování povrchů výfukového po….

Brusné pasty jsou výborným pomocníkem při renovaci poškrábaného laku. Jedná se o leštěnky s abrazivními složkami, které odstraňují povrchové škrábance na laku. Holts - Ventilová brusná sada obsahuje dva stupně vysoce kvalitních brusiv, které odstraňují zbytky usazenin a rovněž znovu vybrušují a leští ventily. Hrubá směs může být použit pro odstranění silně znečištěných ventilů nebo sedel ventilových ventilů s minimálním úsilím, zatímco jemná brusná pasta vyhladí plochu ventilů i sedla ventilů. S pastami k broušení ventilů Teroson se velmi snadno pracuje, dobře.


Díky svému složení pomáhá vyhladit všechny kovové povrchy bez velkého úsilí. Brusná pasta k lapování ventilů a sedel ve spalovacích motorech. Leštící a brusná pasta tuba - 1ml.


Lešticí a brusná pasta na lak, odstraňuje škrábance, eliminuje drobná poškození z povrchů a vrací lesk zašlým povrchům. Odstraňuje vodou rozpustný syntetický olej a elektrokorund. Balenie obsahuje hrubú a jemnú pastu. Fine 1Coarse 2x 85g. Kč Páčidlo na vyndavání gufer.


Zmražení sedel ventilů před montáží do hlavy válcu motoru. Směs s vodou tvoří snadno použitelnou pastu. Vodou riediteľná abrazívna pasta pre presné lapovanie ventilov v motoroch automobilov, ako aj brúsenie a leštenie kovových povrchov.

Dokonale vyhladzuje a prispôsobuje kovové prvky. Môže byť použitý na ručné a strojové leštenie. Jsou využívány pro broušení a leštění různorodých povrchů, např.


Kupte si Sloučenina na obroušení ventilů v online obchodě s produkty péče o auto! Prohlédněte si široký výběr produktů péče o auto za férové ceny. Známé Sloučenina na obroušení ventilů značky. Objednejte si ještě dnes a nechte si zboží pohodlně doručit až domů.


Tyto se v místech dobrého styku s ventilem rozetřou. Pokud použijeme ze sady univerzálních fréz na zúžení a správnou polohu sedla rovné strany frézy vhodného průměru, vzniknou na vnějším okraji sedla ostré 90° hrany, které zhoršují proudění plynu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky