pátek 1. února 2019

Oboustranná cylindrická vložka s knoflíkem cena

Cylindrická vložka FAB ASSA ABLOY 202RSG - bezpečnostní oboustranná cylindrická vložka FAB s černým knoflíkem - mosaz leštěná. V katalogu nemáme podrobnější informace o cylindricka vlozka s knoflikem. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Jednostranná cylindrická vložka. Najdeme ji u dveří, kde se nepředpokládá otevírání z druhé strany, tedy u dveří strojoven, úložných prostor a oken. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejčastěji je třeba takový typ vložky, která se zamyká a odemyká z obou stran, tedy oboustranná cylindrická vložka. Dále existují jednostranné, které se zamykají jen z jedné strany.


Obchodujeme s vesničany, testujeme novou farmu a kecáme s fanoušky! Cena není nejdůležitější. S ochranou proti odvrtání, vyhmatání planžetou a „bumpingu“.


Vhodná pro zabezpečení vstupních dveří domů a bytů.

Není nad to dobře si zabezpečit vchod do bytu, domu nebo jiného objektu, neboť máte-li jistotu, že jste udělali maximum pro bezpečí vašeho domova nebo kanceláří, může být i vaše dovolená mnohem klidnější. Bezpečnostní cylindrické vložky do dveří. Star s chráněným profilem klíče.


EVVA bezpečnostní cylindrická vložka FPS s knoflíkem (RC 3) - unikátní bezpečnostní vložka s knoflíkem v bezpečnostní třídě s 5ti stavítkovou konstrukcí. Splňuje požadavky pojišťoven na zabezpečení v bezpeč. Dodávána s identifikační kartou. Oboustranna cylindricka vložka do bezp. Prodam oboustranna cylindricka vložka do bezp.


Typ K-1 splnuje RCochranu bez. Sériová cylindrická vložka certifikovaná NBÚ jako uzamykací systém typu „SS4=3“ body. Právní ochrana: evropský patent, č. EU nabízí dveřní Zámky - 2. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zámková vložka je jedním z důležitých prvků pro uzamykatelnost dveří.


Zámkové vložky se vyrábí v různých rozměrech a při jejich pořizování je třeba přesně určit typ dveří, jejich šířku a také správně zvolit typ dveřního zámku. Zde naleznete kompletní nabídku všech námi používaných rozměrů cylindrických vložek ISEO Fs knoflíkem pro okna, dveře a vrata. Opatřeno ochrannou známkou vč.

Máte problémy s výběrem? Jedna strana vložky je na klíč, druhá končí knoflíkem. Provedení– oboustranná cylindrická vložka , jednostranná cylindrická vložka , v provedení na jedné straně s knoflíkem , provedení B se zvýšenou odolností proti odvrtání.


Vložka cylindrická FAB 200RSD s knoflíkem. Pořádný zámek je základem domácí bezpečnosti. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny.


Nabízíme výběr zámků ke dveřím pro různá kování. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Větší zboží, které nelze poslat jako balík, Vám bude dodáno spediční službou.


NI disponuje vysokou ochranou proti odvŕtaniu pomocou prvkov z kalenej ocele (× kolík, × guľôčka, stavítko).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky