pondělí 18. února 2019

Bojler dražice okc 125 kombinovaný zásobník

Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním. Kombinované bojlery DRAŽICE , TATRAMAT za skvělé ceny u nás. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Bojler je určen pro svislou montáž.

Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody v objektech s teplovodním ústředním vytápěním na plyn nebo tuhá paliva v zimním období a ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s využítím nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Je možno také dokoupit závěs na rozteč kotevních šroubů 3mm. Teplotní rozsah 0-stupňů Celsia. Magnesiová anoda jako dodatečná ochrana proti korozi také prodlužuje.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Ohřev vody zajišťuje výkonný dvouplášťový výměník, který je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroj s maximální teplotou 1°C o tlaku MPa. Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody OKC 1s keramickým topným tělesem a výměníkem. OKHE - elektrický zásobník vody, hranatý, závěsný, neboli ležatý popř. Základními představiteli této řady jsou. Vlastnosti: Keramické topné těleso výrazně prodlužuje životnost ohřívače Antikorozní vrstva ne.


Takový je tento svislý, kombinovaný ohřívač s výměníkem, který se postará o dostatek teplé vody ve vaší domácnosti, kdykoliv to budete potřebovat. Dražice OKC 1(Ohřívače vody). Tento kombinovaný ohřívač vody ( bojler ) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou.


Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný , elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv. Ohřívač může být upevněn na zdi pomocí dodávaných konzolí nebo připevněn ve vodorovné poloze ke vhodné konstrukci.


Dám na něj záruku roku ode dne prodeje. U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh.

Hledáte kombinované bojlery ? Vodorovný závesný ohřívač vody s výkonem kW. Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Ohrev vody zabezpečuje výkonný špirálový výmenníky, ktorý je.


Rozostupy kotevných skrutiek výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov. Charakteristika kombinovaných ohřívačů vody – bojlerů. Svislý ohřívač vody OKC 1pro kombinovaný ohřev.


Napájení 230V, příkon 2kW, doba elektrického ohřevu z 10°C na 60°C je hodin. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie ohrievače vody, bojlery dražice. Nabízíme kombinované bojlery - akumulační ohřívače vody určené pro zavěšení na. Promáčklý plášť 2x konzole.


Ohrievač zásobníkový kombinovaný ohrievač vody s objemom 2l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky