pondělí 25. února 2019

Tungový olej ředění

Tungový olej ředění

Ne nadarmo se mu také říká král mezi oleji. Dnešní video ukáže čím ošetřit dřevo. Ve videu ukazuji výrobky, které mám odzkoušené a rád je pravidelně používám.


Tungový olej ředění

Používám směs olejů: Tungový. Tungový olej se vyrábí z ořechů čínského stromu Aleurites fordii. V interiéru se skvěle hodí na ošetření ploch v. Do naší nabídky čistých přírodních olejů na dřevo, patří také terpentýnový olej balzámový, terpentýnový olej dřevný, a pomerančový olej. Milovníci dřeva znovu objevují i tungový (čínský dřevní) olej , který má právě v Číně tisíciletou tradici používání a je považovaný za jeden z nejkvalitnějších přírodních olejů na ošetření nábytku konstrukcí i podlah.


Vyznačuje se vynikající odolností - nejlepší ze všech přírodních olejů. Je vhodné ředit terpentýnem či pomerančovým olejem. TUNGOVÝ OLEJ nanášajte pomocou štetca, hubky alebo handričky. Je tmavší a trvanlivější než lněný olej. Nanášajte len toľko oleja, aby sa olej vpil do povrchu bez vytvorenia olejovej vrstvy.


Lesklé škvrny na hrčiach (sukoch) a prebytočný olej odstráňte ešte pred zaschnutím (asi po min) špongiou alebo suchou handričkou. Náter podľa potreby viackrát zopakujte. Jak používat ricinový olej na vlasy. Ricinový olej se již dlouhou dobu používá jako přírodní lék na vypadávání vlasů.


Mimo to má ale pro vlasy spoustu dalších účinků, včetně jejich hydratování, změkčování kadeří nebo rozplétání zacuchaných. Tungovýolej (čínský dřevní olej )nbsp;byl úspěšně využíván pro ochranu dřevěných výrobků již ve staré Číně, odkud také pochází. Pro ředění nátěrů a čištění nářadí lze použít i pomerančový olej , který nádherně voní, ale je dražší. Vůně obou brzy vyprchá. Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:.


Tungový olej ředění

Míra ředění závisí na druhu a savosti podkladu. Po aplikaci tungový olej trochu. Obsahuje tungový olej , někdy nazývaný čínský dřevný olej.


Má velmi vysoký obsah olejové složky ( objemu), což umožňuje olej dodávaný v balení ředit. Aby lépe vnikal do dřeva, je potřeba ho naředit. K tomu stačí použít některé z uvedených ředidel.


Někdy ale je výhodné „obohatit“ dřevný olej o některé vlastnosti, které jsou. Směs kadidla pro vykuřování. Kadidlový olej je získáván z pryskyřice stromu kadidlovník pravý (Boswellia sacra), který roste v Africe a na Arabském poloostrově, ale také kadidlovník pilovitý (Boswellia serrata), jenž se kromě těchto dvou oblastí vyskytuje také v Indii. EDĚNÍ : Lněný olej by měl být z důvodu co nejhlubšího proniknutí do dřevní hmoty naředěný (ŘEDIDLO LB-40), a to až v poměru : s vhodným ředidlem. Nevsáknuté přebytky oleje je.


Dobrý den, tento způsob vůbec nedoporučuji, protože éterický olej je potřeba zředit ve vhodném nosiči. Vincentky nespojí se s ní a při proplachování nosu se tak vystavujete riziku, že éo ulpí neředěný na sliznici. Což je velmi nepříjemný. Pokud byste nakapala ét. Má velmi dobrou schopnost proniknout hluboko do ošetřovaného dřeva které chrání před vlhkostí, hnilobou a vznikem prasklin.


Název ORIENT nahrazuje předchozí název KINESISK TRÄOLJA. Colorex Orient je určen k ochraně před povětrností pro všechny druhy dřeva včetně. Ahoj, dneska videjko o mích zkušenostech s olejema, jak převodovka tak benzín ( mix ). Klidně dejte vědět jak to vidíte, jaké máte zkušenosti atak,,,, :D mě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky