pátek 8. února 2019

Projasnění vody v bazénu

Jak projasnit vodu v bazénu ? Jak spočítat objem bazénu ? Jak udržovat vodu v bazénu ? Jak vyrovnat zem pod bazén? Projasnění vody lze docílit použitím flokulačních přípravků, které jsou schopny spojit prachové nečistoty ve shluky, které již zachytí pískový filtr nebo se usadí na dně bazénu. Ze dna bazénu se sedimenty odsají vysavačem.

Tímto způsobem lze značně snížit spotřebu dezinfekčních přípravků a zajistit dokonalou průzračnost vody. Zezelenal vám bazén, a přestože jste do něj nalili už litry bazénové chemie, stále nic nefunguje? Našli jsme účinné a jednoduché řešení a to pomocí oxidu chloričitého. Do vody v bazénu se dostává spousta nečistot, jako jsou zbytky opalovacích krémů, trávy, utonulý hmyz atd.


Aby voda v bazénu zůstávala čistá a nezávadná, je třeba ji pravidelně dezinfikovat a chránit před bakteriemi a řasami. Použití: Před použitím přípravku upravte hodnotu pH vody na cca 8. Potřebnou dávku přípravku nejdříve rozmíchejte v nádobě s vodou, zapněte filtraci a pomalu roztok rozlijte po hladině bazénu. Nechte filtraci běžet i několik hodin, aby se přípravek v bazénu pořádné promíchal.

Následně filtraci vypněte a nechce. Stačí, když počkáte, než se bude mít flokulant opět na co navázat a voda v bazénu se postupně zprůhlední. Pokud jste netrpěliví a nemůžete se dočkat koupání, můžete část mléčné vody odpustit a nahradit ji vodou čerstvou.


Sice spotřebujete více vody , ale toužebný výsledek se dostaví okamžitě. Zelená nebo zakalená voda v jezírku se objevuje v jarním období, za horkých dnů a po bouřkách. Vločkovač 5l (Floccer - Flokul) - projasnění vody v bazénu 32- Skladem, ihned k poslání nebo k vyzvednutí. Jiskra Vašemu bazénu , vyvločkuje nečistoty!


Výrobek Azuro Projasňovač jsem již použil a jsem s ním velmi spokojený. Nemohl jsem se zbavit zakalení vody v bazénu i když jsem kontroloval PH - bylo to v pořádku. Bylo však nutno dno bazénu se sraženinami pečlivě vyluxovat.


Ta nabízí ideální řešení pro filtrování vody ve všech nadzemních bazénech, její výhodou je takřka bezúdržbový provoz a vysoká účinnost. Vločkovač 3l (Floccer - Flokul) - projasnění vody v bazénu Tekuty prostředek pro odstraňování zákalu v bazénech a masážních vanách. Používá se i ve veřejných bazénech.


V horkých letních dnech, kdy se voda může rychleji zakalit, ale raději používejte samostatné výrobky. Flokulant do bazénu CTX-ve formě 1g tablet, balení kg. Vločkovač - flokulant do bazénu slouží pro vysrážení nečistot a odstranění zákalu vody v bazénu.


Preventivní dávkování malého množství flokulantu. Proč je důležité udržovat správnou hodnotu pH.

Ta udává, zda je voda ve vašem bazénu zásaditá, nebo kyselá. Pro zdravotní nezávadnost bazénové vody a správnou funkci veškerých přípravků se hodnota pH musí pohybovat v rozmezí až 4. Kamaradi maji bazen se slanou vodou, zvolili hlavne kvuli cisteni bez pridavani chemie a musim rict, ze v porovnani s klasickym chlorovanym bazenem rodicu je to vazne super. Vybírejte si Ohřev vody k bazénům podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky