středa 13. února 2019

Timpex reg100

Dále umožňuje připojení dveřního spínače (pro činnost regulace není nutné připojení dveřního spínače). Reg1je osvědčený typ automatické regulace hoření, který je díky své jednoduché instalaci velice oblíbený. Je určen k regulaci hoření bez požadavků regulovat další zařízení (čerpadla, ventilátory, klapky apod.).


Timpex reg100

Naše firma se zabývá vývojem a výrobou automatických regulací hoření pro krby a kamna. SMART 1je naše nejnovější a nejmodernější regulace hoření. Jako první z regulací používá mobilní aplikaci, která pomocí hravého a intuitivního designu hlídá, zda do topeniště přikládáte správné množství paliva.


Reg1Reg1RegSE Reg1Reg2Reg2Reg2Reg2Reg3RegEQ. Reg1je modernizovaná verze osvědčeného typu regulace Reg100. Jedná se o současně nejprodávanější regulaci hoření. Výrobek odpovídá dnešnímu trendu interiérového designu – čistému pojetí, nadčasovosti a luxusu. Displej je navržen pro zobrazení pouze jedné hodnoty a to pro svůj jednoduchý a čistý styl.


Timpex reg100

Pro optimální nastavení slouží přednastavené programy, které odpovídají instalovanému topeništi. Automatická regulace hoření Reg1zvyšuje účinnost topného systému a tím znatelně snižuje finanční náklady na vytápění. V současné době společnost produkuje široké spektrum výrobků – od jednoduchých regulací hoření určených pro samostatná krbová kamna až po komplexní regulace určené pro teplovodní vytápění rodinných domků. Panel Reg1je vyroben z. Automatickou regulaci lze instalovat do téměř všech dostupných krbů a topenišť kamen. U objednávek v ceně nad 20.


Kč včetně DPH máte u nás dopravu zboží ZDARMA! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Timpex reg100

TIMPEX REG 2KL 1(x) automatická regulace Výrobce TIMPEX spol. Základem této regulace je program optimalizace hoření, regulace se hojně využívá v kombinaci s teplovodní vložkou, kde tato regulace na. Majoritní část výrobků se. JSME AUTORIZOVANÝ PRODEJCE FIRMY TIMPEX spol.


Podomítková krabička (bez redukčního rámečku) určená pro montáž regulace Reg1, Reg11. Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybral náš produkt a přejeme vám mnoho spokojenosti při jeho používání. Tento manuál Vás blíže seznámí s automatickou regulací hoření, s její obsluhou a nastavením. V prvopočátku se společnost zaměřila na prodej a instalace PC a postupně se specializovala na oblast měření. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Timpex REG 1- klapka 120. Regulace TIMPEX Reg 30 resp. TIMPEX RegEQ jsou od počátku vývoje cíleny na co nejjednodušší uživatelské ovládání a na zobrazení potřebné zpětné vazby topného systému. Díky zobrazeným údajům je uživatel informován o průběhu hoření a reakci topného systému.


Nastavení zobrazení potřebných obrazovek odpovídá. Reg1є модернізованою версією перевіреного управління Reg100. Цей регулятор в даний час є найбільш продаваємим регулятором.


Продукт відповідає сучасним.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky