neděle 17. února 2019

Krbova kamna na dřevo

Tyto kamna jsou vhodná po místa, kde se převážně topí kamny na dřevo , pelety či uhlí. Těžká krbová kamna jsou určena pro topení v budovách a objektech s trvalým bydlením. Po zatopení v těžkých krbových kamnech, můžeme čekat i několik hodin že se celá kamna roztopí a začnou hřát.


Kamna na tuhá paliva jsou stále vyhledávanějším a žádanějším způsobem, jak efektivně, ekologicky a levně vyhřát naše obydlí. Kamna na dřevo jsou zárukou příjemného a nejpřirozenějšího tepla pro lidský organismus, navíc díky nim si domů pořídíte i relaxační a protistresový prvek interiéru. Večerní sledování seriálů vyměníte za pozorování.

Akumulační a exkluzívní krbová kamna Thorma. Koš na dřevo SATURN - U tvar, kovaný, černý. Prodej ocelových a litinových krbových kamen na dřevo a brikety a teplovodních kamen s výměníkem. Vyberte si krbová kamna podle svých potřeb.


Kamna litinová, ocelová i kachlová v různých barevných provedeních. Kamna s teplovodním výměníkem na ohřev vody pro centrální vytápění rodinného domu. Krbová kamna sálavá i konvenční. Kamna vybírejte podle využítí ( denně, občas, jen tak na parádu ) - výkonu - desingu.


CELOLITINOVÁ - dlouhá životnost, delší doba pr.

Celolitinová krbová kamna na tuhá paliva – dřevo a brikety. Prodáváme také teplovzdušné výměníky, kouřovody (roury a kolena), komínové růžice a doplňky ke krbovým kamnům. Brzy v prodeji také moderní peletová kamna.


Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení! V nabídce jsou kamna horkovzdušná nebo s výměníkem, dále sporáky na dřevo a další příslušenství. Kamna jsou nejen užitečným pomocníkem, ale i designovým dopňkem vašeho domova. Rozhodně neplatí, že by jakákoli krbová kamna byla kamna na uhlí.


Výrobci však mají modely, které spalování uhlí umožňují. Vybírejte z našich podkategorií. Pokud u vámi vybíraných kamen není výrobcem vyloženě uvedená možnost spalování uhlí, tak v nich nedoporučujeme topit tímto způsobem. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva.


Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru. Kanadská krbová kamna a krbové vložky. Vám již řadu let nabízí kvalitní krbová kamna a krbové vložky od kanadských společností Regency, Pacific Energy a Napoleon. Nabízíme pouze ověřené výrobce, kteří dosahují světových kvalit a mohou nabídnout designová a přitom plně funkční kamna a. Vybrané modely umožňují topit hnědouhelnýma briketama nebo i kusovým uhlím.


Kuchyňské sporáky jsou určeny pro topení pevnými palivy ( dřevo , dřevěné brikety).

Mimo krbová kamna a krbové vložky Vám můžeme nabídnout kouřovody, stavební materiál pro stavbu a obezdění krbové vložky, bio krby, rozvody teplého vzduchu, krbové mřížky, krbové nářadí a mnoho dalšího příslušenství. Proto neváhejte a nakupte vše na jednom místě! Teplovzdušná kamna HEATER jsou vysoce výkonná kamna na dřevo za příznivou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky