úterý 30. října 2018

Akumulační nádrže fenix

Akumulační nádrže fenix

Slouží jako zásobníky přebytečného tepla, které využíváte bez nutnosti dodatečného topení. Kotel Fénix představuje pro své vlastníky velmi výhodnou investici se zárukou prohoření 20ti let a snížení nákladů na pořez dřeva. Zvýšeného pohodlí vašeho domu dosáhnete v kombinaci s akumulační nádobou značky Fénix. PROHLÍDKA KOTLE v provozu. Fénix je český výrobek na dřevo a tuhá paliva unikátní konstrukce zajišťující pohodlnější vytápění vašeho domu.


Technické řešení výrobku Kotel Fénix zvyšuje jeho životnost a je šetrné vůči konstrukčním materiálům. Otopnou vodu je možné ohřívat pomocí slunečních kolektorů, tepleného čerpadla a dalších zdrojů. Záruční doba na všechny akumulační nádoby je měsíců. Podrobný popis jednotlivých typů akumulačních nádob naleznete v sekci Popis akumulačních nádrží. U každé akumulační nádrže naleznete volitelnou položku pro volbu koupě izolace (v předposledním řádku).


Po rozkliknutí si zvolíte, zda si izolaci objednávate. Akumulačné nádrže sa používajú pre uchovávanie teplej vody. Solární panely ohřívají v době slunečního svitu otopnou vodu v akumulační nádrži. V případě, kdy je potřeba vytopit Váš dům na vyšší teplotu je voda v akumulační nádobě dohřáta kotlem Fénix.


Teplá voda je poté rozváděna z akumulační nádoby na základě řízení pokojového termostatu do rozvodu ústředního. Za prvé, akumulační sazba za elektřínu je nejlevnější a za druhé akumulace eliminuje vypínací časy v přímotopné sazbě. Sú vhodné pre zapojenie s kotlom, solárných kolektorov, tepelných čerpadiel a iných zariadeniach pre ohrev vody. V tomto případě si uživatel zvolí, zda chce vyrobenou tepelnou energii uložit do akumulační nádrže , nebo do akumulační části kamen či krbu.


Jedno u možných zapojení kamnové vložky HKD 4. Ať již využíváte jakýkoliv zdroj, akumulační nádrže z portfolia společnosti Reflex vám pomůžou s efektivnější distribucí a uchováním energie. Aku nádrže při venkovní teplotě 0°C a vytápění podlahovým topením vydrží cca hodin. AKU nádrže vytopené na 70°C.


Akumulační nádrže fenix

Při ústředním topení cca hodin. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva tepelné čerpadlo solární kolektory krbová. Vaše pohodlí je pro nás důležité.


Proto se zabýváme i zakázkovou výrobou na míru každého zákazníka. Stojí za námi stovky spokojených odběratelů. Některé typy nádrží dovolují kombinovat i zapojení více zdrojů.


Tento typ akumulační nádrže může mít až ocelové či nerezové výměníky ve spodní a prostřední části nádrže. POZOR ESHOP JE V PROVOZU NEUSTÁLE! Objednávky můžete posílat hodin denně. Nejjednodušší výpočet velikosti akumulační nádrže je dán výkonem zařízení, které je hlavním zdrojem topného systému a je připojen k akumulační nádrži přímo. Rozmístění připojovacích míst umožňuje pohodlné umístění nádoby do rohového prostoru.


Pracuje na principu ukládání nabytého tepla pro pozdější upotřebení, aniž by musel být v provozu hlavní zdroj. Nádrž je tak velmi efektivním pomocníkem pro vytápění jak domácích, tak firemních prostorů. Fenix Ecoflex TAC Konvektor je standardně vybaven elektronickým termostatem (přesnost 1°C) s pilotním vodičem. Stupnice otočného kolečka termostatu je vybavena přímou volbou teploty (- st.


C). Zároveň lze napojit až na dva další výměníky pro ohřev tepelným čerpadlem či solárními panely. Možnost vložení elektrického dohřevu. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou.


Domů ohřev vody - akumulační nádrže. Mám akumulační nádrž o objemu 8litrů, natápění nádrže obstarávají dvě el. Jedna tyč je umístěna v první třetině a druhá ve druhé třetině výšky nádrže.


Akumulační nádrže fenix

Dále mám v nádrži rovnoměrně rozmístěno celkem jímek na teploměry. První, třetí a pátá jímka je osazena teploměrem, druhá a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky