pondělí 29. října 2018

Nezávislé topení webasto spotřeba

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

From Generators to Rugs to Bedding. Nezávislé topení pro váš vůz. Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Všechna nezávislá topení Webasto pracují podle stejných principů: jednoduchost, účinnost, bezpečnost.


Poskytují maximum výkonu při minimální spotřebě. Chci nezávislé topení , které je jednoduše spolehlivé. Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu.

Bez ohledu na to, jak velký máte vůz, nabízí společnost Webasto to správné nezávislé topení pro dodatečnou montáž. Jsme autorizovaný partner firmy Webasto. Webasto : Spotřeba vodního topení pro předehřátí interiéru a motoru je cca 2-3dl na půl hodiny. Motor má pak od počátku standardní spotřebu. Teplovzdušné topení o výkonu KW spotřebuje za noc max.


Eberspächer: Ve většině případů umí nezávislé topení komunikovat s elektronickou klimatizací. Doporučujeme však, aby topení zkontroloval technik, než nastane období chladného počasí. Další pokyny pro údržbu najdete v uživatelské příručce vašeho modelu nezávislého topení. Nabízíme nezávislá topení Webasto , Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás.


První elektrické nezávislé topení od společnosti Webasto Můžete se spolehnout na to, že naše elektřinou napájené topení eThermo Top Eco, vhodné pro vozidla poháněná palivem všech tří vyhřeje interiér vašeho vozu a motor a poskytne vám komfort vytápění Webasto , na který jste zvyklí. Ne vždy je potřeba, aby se spustilo, když třeba ráno jedu do práce, a cestou ještě vysazuju děti ve školce, tj, za rohem. A pak je tu další věc s ovládáním klimy a vůbec větřrání a topení. The heating device is independent heating unit that consists of:-Heater 2kW (diesel) -Standard Control Element,-Fuel pump ,-Flexible aluminum combustion air pipe ,-Heater cable harness ,-Fuel pump cable harness ,-Fuel hose ,-Flexible stainless steel exhaust pipe ,-Installation manual.


Levné a ohleduplné k životnímu prostředí: Inovativní nezávislé topení eThermo Top Eco s možností dodatečné montáže vytvoří ve vašem voze příjemné klima díky vytápění Webasto. Je napájené elektřinou a rychle odstraní led z oken a vysokým výkonem předehřeje motor. A to vše získáte za atraktivní zaváděcí cenu.

Topení nasává vzduch zvenčí nebo z interiéru vozidla, který se poté ohřeje a vrátí zpět do interiéru. Je to taky fajn, když někde stojíte a musíte sedět v autě. Levnější varianty se pohybují nejčastěji kolem tisíc korun a dají se instalovat prakticky do každého vozu. Společnost Webasto vyvíjí inovativní technologie pro kvalitní produkty s vysokou účinností k použití v motorových vozidlech: inteligentní řešení vytápění, chlazení a nabíjení elektřiny.


Vybavení pro karavany, obytné vozy, jachty, malé spotřebiče na 12V a 24V. Naše firma je autorizovaným partnerem firmy Webasto a Eberspächer. Máme stovky spokojených zákazníků. Garantujeme kvalitní a odbornou práci.


Pravidelně se účastníme odborných školení. Vlastníme certifikáty od společností Webasto a Eberspächer. Co je nezávislé topení ? Jedná se o teplovzdušné topení , které vytápí vnitřní prostor a není nijak závislé na motoru vozidla. Jinými slovy, topí samostatně.


Pro ty, kteří se orientují v této problematice, se jedná o plnohodnotnou alternativu teplovzdušných systémů Webasto , Truma, Eberspächer nebo Planar. V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu. VW Transit T– montáž vzduchového nezávislého topení AIRTOP Webasto.


Umístění pod sedačku spolujezdce dle vlastního návrhu. Na fotkách je vidět precizní přichycení zařízení k podlaze vozu, montáž kabeláže k ovládání topení na palubní desku, instalace napájecí baterie rovněž pod sedadlo spolujezdce a vytvoření vzduchových průduch pro sání a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky