pátek 19. října 2018

Elektro skuhrovec sro palackého třída nymburk

OPĚT standardně OTEVŘENO ! Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot.


Zabýváme se obory domácí elektro. Klikněte pro více informací. Domácí elektrospotřebiče a elektronika. Jsme součástí evropské sítě elektroprodejen Euronics. Nákup i na splátky bez navýšení.


Garantujeme vysokou odbornost všech prodejců. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Prodej domácích elektrospotřebičů.


ELEKTROCENTRUM Skuhrovec s. Provádíme i montáž a naladění DVB-T a satelitní techniky. Hanák centrum - Vestavné spotřebiče. Vyberte část obce Rozba. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Nespecializovaný velkoobcho Maloobchod s použitým zbožím v prodejnách, Ostatní profesní, vědecké a technické činnosti, ale zabývá se i dalšími obory.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Jihočeský kraj České Budějovice. Olomoucký kraj Olomouc - Horní lán. Jihomoravský kraj Brno Avion Park SP.


Zbyněk Konečn ý (Lysá nad Labem) 6km. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti. Nabízíme prodej počítačů a mobilních telefonů, připojení k. TONER RECYCLING SERVICE, Michal Skuhrovec ,. Nymburk ) Nymburk , Palackého třída 119. Dovoz, instalace a nastavení.


ZAVŘENO (Otevírá Po 08:30) Compmax. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Elektro Skuhrovec již let zásobuje vaše domácnosti značkovou elektronikou (SONY, PANASONIC, JVC, SAMSUNG), elektrozbožím (BOSCH, ELECTROLUX, BRANDT) a domácími potřebami (TESCOMA, TEFAL). Najděte svojí nejbližší prodejnu elektro v městě Starý Vestec, zjistěte otevírací dobu a přesnou adresu.


Aktuální katalog spolehlivých kontaktů v oblasti elektro , audio, video, domácí spotřebiče, foto, video,. Servis Elektrocentrum Skuhrovec , s. V našem internetovém obchodě najdete široký sortiment elegantní bižuterie z přírodních materiálů, kovu i skla. V nabídce máme štrasové šperky, brože, náhrdelníky, náramky, náušnice, prsteny, bižuterii s broušeným kamenem Swarovski Elements i ozdoby do vlasů.


Spojovací 43 Rožďalovice. Nakupujte domáce elektrospotrebiče, predovšetkým bielu elektroniku ako chladničky, mrazničky, práčky, sušičky, umývačky alebo malé elektrospotrebiče ako kávovary, odšťavovače, roboty či kanvice. Kúpte si spoľahlivého pomocníka do domácnosti.


Vyhledejte nejbližšího servisního technika Skylink, firmu zajišťující montáž nebo jiné služby spojené s příjmem služeb Skylink. DIY, home and garden, blízko provided location - OpenHours Czech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky