čtvrtek 11. října 2018

Albixon brno

Albixon brno

Velmi si vážíme našich zákazníků, a proto ke každému přistupujeme individuálně. Domluvte si schůzku přímo s naším specialistou, který pro Vás bude mít vždy to nejlepší řešení. Bazén a zastřešení jedna radost. Největší český výrobce bazénů i zastřešení v Evropě.


Neváhejte nás kontaktovat! Brno Dům a byt Reality. Mám zájem o tuto pozici - kariera. Přílohy (Životopis) Max. Fungujeme bez omezení… Vážení zákazníci, od 27.


Vás rádi přivítáme na všech našich pobočkách. Zároveň Vás i nadále prosíme o dodržování platných hygienických pravidel. Máte-li dotaz na produkty, služby, přání nebo připomínku, napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře. Naši specialisté v nejbližší možné době na dotaz zodpoví a poskytnou Vám potřebné informace. Poznejte kouzlo a výhody nakupování.


Albixon brno

ALBIXON jako jediná česká firma vyrábí jak bazény tak i zastřešení. Vše vyrábíme zde v Čechách, a proto nabízíme komplexní řešení pro Váš dům, terasu a zahradu – bazény a veškeré bazénové příslušenství, zastřešení bazénů, SKYTRIUM, vířivky. Zde najdete přehledně vypsané pojmy jako adresa, kontakty, otevírací doba a popis, jak se k nám dostanete z Prahy autem či MHD.


Díky této technologii pak není problém napodobit dekorace jako je dřevo, žula, mramor či jiné atypické vzory. Originální příslušenství pro váš bazén seženete v našem internetovém obchodě za výhodné ceny! V našem e-shopu pořídíte kvalitní bazénové příslušenství, tj. PVC a mnoho dalších produktů. Ponořte se do „hluboké nabídky“ nadzemních, skimmerových i přelivových bazénů od firmy ALBIXON – největšího výrobce bazénů a zastřešení v Evropě!


Albixon brno

Na prodej bazénů se specializujeme. Naše bazény splní vaše očekávání, ať už hledáte soukromý bazén na zahradu, nebo bazén pro komerční využití. Specializujeme se na prodej bazénové technologie, nadzemních i zapuštěných bazénů a kompletního bazénového příslušenství. V široké nabídce najdete vše, co můžete potřebovat pro stavbu, údržbu a provoz bazénů.


Naším zákazníkům nabízíme rychlé a kvalitní dodání zboží, poradenství pro správný výběr součástek, technologie a bazénového. ALBIXON vyrába bazény ako aj zastrešenia a bazénové príslušenstvo. Všetko priamo vyrábame a preto ponúkame komplexné riešenie pre váš dom a záhradu - bazény a všetko bazénové príslušenstvo, zastrešenia bazénov.


Vďaka tomu poznáme svoj sortiment a môžeme poskytovať kvalitný a profesionálny servis. Albixon nabízí fóliové nebo keramické bazény do země a také bazény z materiálu ALBISTONE. Přelivové nebo tradiční skimmerové bazény dodává Albixon po celé České republice.


Vody je málo, bazénů hodně. Někdy se bez vody z cisterny neobejdete 12. V Evropě Česko následuje v počtu bazénů na 1tisíc obyvatel Francii a Španělsko, patří mu jasně. Kdo si letos užije skvělé léto u bazé.


Hledáte nejbližší pobočky ALBIXON , a. Infromace a nabídky na této stránce mají informativní charakter. Nakupujte u největšího výrobce bazénů v Česku! Jsme zavedená prášková lakovna, na trhu působící od r. Pro pohodu všech rodin vytvořil Desjoyaux bazén, který se snadno staví i ošetřuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky