čtvrtek 25. října 2018

Bazoš radiátory

Konzole na uchycení na zedˇ součástí. Vyberajte z 7inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vybírejte z 3inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dom a záhrada - Radiatory bazár. Ostatné - Radiator bazár.


Cena komplet, velice kvalitní radiátory o proti dnešní kvalitě materiálu. Celý popis Běžně: 9KčHravě ti pomůže vyčistit spáry u obkladů, usazeniny v troubě poradí si s žebrovými i plochými radiátory , pomůže ti vyčistit také okna, kuchyňské dřezy, vany, umyvadla, b. Set obsahuje hadici, štěrbinový nástavec, nástavec na vrtání, nástavec na radiátory a teleskopickou výsuvnou tyč. ABS , ventilátor chlazení , obal vzduchovýho filtru , odpor topení , jednotka airbagu hadice sání startér motorek centrálu motorek topení airbagy v.

Jsou uzavřené z obou stran, v ceně jsou nové regulační hlavice které jen pro zajímavost stojí 5Kč nové, Cena za jeden článek je Kč. Nábytek - Radiatory bazar. Auto - Radiatory bazár.


Elektro - Radiator do bazar. Prodáme z našeho showroomu pouze vystavené designové radiátory - otopné žebříky značky Tubes. Velice kvalitní zpracování, výrobce Itálie.


K vyzvednutí v obci Dolní Přím. D a vodorovnými rovnými trubkami s připojením na napětí 230V typ připojení - spodní : Levé nebo Pravé = radiátor si namontujete jak potřebujete při mon. Možno používat po celý rok a jste naprosto soběstační. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Prodám karavan, je nezateklý a plně funkční.


Kryty na žebrové radiátory z nerezového plechu 8mm, šířka 20cm, délka 35cm 1ks, 50cm 9ks, 70cm 2ks. Stavební a technický bazar je místem, kde seženete spoustu bazarových, ale i zcela nových užitečných věcí pro kutilství, stavitelství, domácnost nebo jen tak pro. Kupia za normalnu zbernu cenu a ak , tak predaju dalej ako radiator. Oba dva nové, nerozbalené.


Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku. Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov. PC - Radiator pre bazár.

Je možno dovést komkoliv po celé ČR. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru. Radiátory jsou Nové ze zárukou let.


V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky