úterý 30. října 2018

Provazový žebřík 5m

Profesionální provazové žebříky vyrábíme z přírodních a syntetických materiálů. Máme žebříky s plastovými protiskluzovými příčkami, dřevěnými bukovými příčkami. Jako ideální řešení se nabízel provazový žebřík , který umožňuje pohodlný a rychlý sestup a výstup,. Ve většině případů je však 5m délka žebříku dostačující.


Pokud se na staveništi zavěšují provazové žebříky , slouží pouze pro výstup. Lanový hliníkový žebřík profi 2xpro práce do m.

Provazový žebřík polyamidový, 5m. Pro zvýšení zabezpečení je příčka od spodního konce červená. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Příčky žebříku jsou vyrobeny z kvalitního. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).


Klasicky má provazový žebřík nahoře jednu očnici. Při využití pro zásahovou činnost jednotek požární ochrany je nutno používat provazového žebříku jako zásahového s jednou povolenou osobou na žebříku ve stejném čase (tj. nepoužívat žebřík pro záchranu osob vynášením a snášením). Vybírejte si Žebříky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Mnoho míst pod zemí je často nepřístupných vinou absence železných kramlí, nebo jiných opatření umožňujících bezpečný sestup dolů.

This feature is not available right now. Please try again later. Nabízím sestavu dětského hřiště na zahradu. Rozměry věže jsou 1x1x 5m. Délka ráhna na houpačky 8m.


Dřevo jsou hluboce sušené KVH hranoly o tloušťce nosných hranolů 8xcm. V ceně je skluzavka 2m,horolezecká stěna, provazový žebřík a 2x houpačka(plastové prkno). Za příplatek nabídka dalších herní. Je vhodným dárkem pro holky i kluky předškolního věku. Tréninkový žebřík spadá do této rodiny: díky drukům mohou trenéři měnit rozsah zóny došlapu, či vytvořit boční došlapové zóny připojením dalších žebříků stejné rodiny.


Materiál: masiv bez povrchové úpravy. Pro provoz nutné dokoupit lano a houpačkové háky! Chcete být informováni o zajímavých cenových nabídkách a akcích? Je určen zejména na zahradu na zavěšení například na strom, ale určitě potěší děti i doma v pokojíku.


Díky tvaru trojúhelníků se dá různě prolézat. Vaše dítě si tak užije spoustu zábavy při hře například na zahradě. Jeho výhodou jsou minimální rozměry, nízká váha, malé pořizovací náklady a relativně snadná výroba.


Závěsný provazový žebřík pro děti je určený na zahrady domů i pro školky a školy na zdokonalování obratnosti dětí.

Může být i oblíbenou součástí domácích dětských hřišť. Nakupujte žebřík provazový dětský z vybraných e-shopů. Najít nabídky na žebřík provazový dětský nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu žebřík provazový dětský, Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Výsuvné žebříky ocení všichni - jde o produkt určený jak pro hobby, tak profi využití. Jeho hlavní výhodou je skladnost, kdy i ten nejdelší žebřík vložíte bez problémů do osobního automobilu (nemusíte s ním složitě manipulovat, ani jej vozit na střeše). EBŘÍK dřevěný - 7x27cm.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dřevěný žebřík s miskou na krmivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky