pondělí 22. října 2018

Prodam odsávání pilin

Vše za zvýhodněné ceny. V případě poptávky mi prosím pošlete: -typ stroje ( formátovací pila, olepovačka hran atd.) - jaký má stroj odsávací průměr. Prodám Kotoučovou pilu, cirkulárku.


Vhodná na řezání hranolků a desek. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů Odsavač pilin.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dvoupytlové odsávání pily a prachu. Pila má komplet elektřinu. Možno vidět v Kralupech n. Výkonná stolní kotoučová pila, která s lehkostí zvládne podélné řezy a úhlové řezy i do masivního dřeva, sololitu a mnoho dalších materiálů. Kryt kotouče s přípojkou pro odsávání pilin.


Paralelní doraz s excentrickým.

Dlabací ústrojí nové,vše v litině seřiditelné v rybinách,zdvih na sloupou s aretací 200mm ,podélný i příčný posuv 250mm. Nová elektrika s ochran. Upnutí v kleštině 16mm. Na prodej štípačka s 20t výtlakem pístu a jiné štípačky,možnost vyzkoušení stroje,rady a nápady,tak přijeďte ať to nedopadne jako když řekne slepý hluchému a jdou sledovat němý film. Splní vaše požadavky na kvalitní odsávání.


Verze FT302H navíc používá rukávový filtr, který je ideální v případě většího podílu dřevního prachu, kdy může dojít k zanášení filtru - například při broušení. V ceně kompletní potrubí ke strojům (150bm), pneudoprava do sila (5kW 70bm), 2x velkoplošná výustka, filtr, odhlučnění motorů a potrubí, elektrorozvaděč s ovládáním. Kryt s integrovaným systémem pro odsávání pilin. Malá hoblovka Bernardo PT 2ED - integrovaný odsavač pilin. Odsavač pilin bazar , Odsávání pilin bazar , Hadice k odsávání pilin , Centrální odsávání pilin , Bazar inzerce kombinované kočárky, Zahradní domek na nářadí.


Bližší info po telefonu. Dílna , truhlárna, odsávání. Potřeba vyměnit potah, jinak vše funkčí. Pro ty, co se nezastaví! Výkup dřeva, pilin , hoblin, slámy, papíru a palet.

Ušetřete až z běžné ceny na trhu. Piliny i štěpky slouží jako základní materiál k výrobě pelet. Topivo v mimořádně nízké ceně má vysokou výhřevnost.


ODSAVAČ KDR 8prachu, pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny. Linku na výrobu paletového řeziva. Ale i pro výrobu stavebního řeziva do délky 6m.


Maximální průměr řezné kulatiny 48mm. Na obsluhu linky pracovníci. Malé vibrace umožňují dlouhodobé použití nářadí bez únavy uživatele.


Zabudovaný port pro odsávání prachu umožňuje přímé připojení k odsávacímu zařízení nebo k systému DeWALT AirLock. Neklouzavý povrch rukojeti a těla brusky poskytuje vynikající komfor. Praktický ventilátor z tvrzeného plastu. Kruhový vstup 90mm i výstup 100mm pro snadné připojení sacích hadic.


Spolehlivý úsporný motor o příkonu jen 0. Technické informace viz štítek na fotografii. Nabízím odsávání pilin značky ADAMIK FT 3SF. Po domluvě je možné přijet se na odsávání podívat. DeWALT XR 18V vysoce kvalitní omyvatelný HEPA filtr schopný dosáhnout.


Prodam profesionální Přímočará pila Worx WU463. Ergonomická rukojeť Nastavitelné polohy předkmitu (4) Vývod na odsávání pilin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky