pondělí 15. října 2018

Montážní deska do zateplení

Pro instalaci elektrických zařízení (venkovní světla, pohybová čidla, zásuvky 4V apod) na zateplené fasády budov tloušťky - 2mm. Eliminuje vytváření tepelných mostů. Montážní deska do zateplení. ID datové schránky: 3yvn2y IČ.


Prodloužená sestava pro instalaci elektrických zařízení (venkovní světla, pohybová čidla, zásuvky 4V apod) na zateplené fasády budov tloušťky - 3mm. Není určena pro montáž satelitních antén a jiných velkoplošných prvků.

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Predĺžená zostava na inštaláciu elektrických zariadení (vonkajšie osvetlenie, pohybové čidlá, zásuvky 4V apod.) na zateplené fasády budov hrúbky - 3mm. MDZ KB - montážní deska do zateplení Omlouváme se Vám, ale dle nařízení vlády ČR nejsou možné v současné době využít výdejní místa a možnost platby dobírkou.


Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Elektroinstalační krabice do zateplení a montážní deska do zateplení přinášejí konkrétní řešení elektroinstalace při dodatečném zateplování fasá které na trhu chybělo. Slouží k instalaci bezpečnostních kamer na zateplené fasády budov, svojí konstrukcí eliminuje vytváření tepelných mostů.


Elektroinstalace je tvořená nosičem, tepelně izolačním materiálem a elektroinstalační krabicí KEZ nebo montážní deskou MDZ. Zatížení N ve vzdálenosti 1mm od stěny.

Možnost vytvoření libovolně velké plochy při použití více montážních desek. Součástí balení jsou kvalitní hmoždinky a vruty pro montáž. Pro montážní desku jsou vhodné vruty o průměru až mm. Náhradní díl krabice elektroinstalační do zateplení.


MDZ – montážní deska pro zateplení. Instalace montážní desky Kopos do zateplení 6. U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně! Náhradný diel montážna doska do zateplenia je samostatná doska, ktorá sa bežne dodáva v sete MDZ. Dosku je nutné použiť len v kombinácii s nosným tubusom v obvyklom montážnom postupe.


Samostatné použitie náhradného dielu, bez nosného tubusu nie je možné. Súčasťou náhradného dielu sú štyri samorezné skrutky na. For the installation of electrical devices (outdoor lights, motion sensors, 4V sockets, etc.) on thermally insulated buildings facades with a thickness from to 3mm.


Deska slouží k montáži venkovního světla, pohybového čidla nebo zásuvky 4V do zateplení. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zda-li by Vám vyhovoval. KB, barva SVĚTLE ŠEDÁ, balení - ks - pro instalaci elektrických zařízení (venkovní světla, pohybová čidla, zásuvky 400v apod) na zateplené fasády budov, eliminuje vytváření tepelných mostů,zatížení 40N ve vzdálenosti 1mm od stěny, vhodná pro tloušťku zateplení 50.


MDZ - DESKA MONTÁŽNÍ DO ZATEP. Plocha pro montáž zařízení je 1x.

Při montáži zásuvky 4V se doporučuje připevnění nosiče pomocí chemických kotev. Nosičem se protáhne kabel a vloží zkrácená izolace. Pomocí přiložených šroubů se k nosiči připevní krabice případně deska , na kterých se provede finální montáž.


Materiál PP Samozhášivý materiál sec. Jmenovité napětí = 4V Jmenovitý proud = A Teplotní odolnost -- °C Zkouška žhavou smyčkou 8°C Způsob montážePřed montáží je nutné seříznout nosič včetně přiložené izolace na potřebnou délkou podle tloušťky izolační vrstrvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky