úterý 23. října 2018

Ventilátor silent 100 cz

Ventilátor silent 100 cz

Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Silent - 1Fan pdf manual download. Náš e-shop funguje bez omezení. Range of axial extractors with airflow rates of approx.


Ventilátor silent 100 cz

In automatic mode, the over-run timer calculates the amount of time to operate, depending on how long the fan has been. E-shop se vzduchotechnikou. Motor je vybaven ochranou proti.


Na této adrese rovněž přijímáme objednávky po e-mailu! Stále se samozřejmě učíme, o našem oboru dnes ale víme téměř vše. Foreign customers: We only have a Czech version of the website, but we are happy to fulfill your orders placed in English. S výběrem, nákupem i instalací proto rádi poradíme podle konkrétních potřeb. Browse the whole product cata the web.


Ventilátor silent 100 cz

SILENT 1CZ DESIGN 12V 3C axiální ventilátor včetně transf. What are you waiting for? Skříň je určena k montáži na stěnu. Nově přehlednější a rychlejší.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Spiral fan of a major manufacturer with years of history and world recognized standing. Ideal for bathroom or home. Je mimoriadne tichý, s hlučnosťou dB(A) a s nizkou spotrebou energie, len W. With whisper-quiet noise levels of only 26. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Vannasistabas un WC nosūces ventilatori. VENTILĀCIJA Sadzīves nosūces vent. Tichý malý designový ventilátor SILENT DESIGN s úsporným motorem Ecowatt je velmi oblíbeným řešením pro odvětrávání koupelny nebo záchodu.


Ventilátor je konstruován pro krátké vzduchotechnické potrubí s nízkou tlakovou ztrátou nebo pro odvětrávání skrz zeď. Fitted with motors mounted on silent elastic blocks, the fans deliver incredibly silent running and exceptional performance with stylish features. CZ model is the standard version, All models include a backdraft shutter built onto the spigot to let air travel in one direction. Ventilátory se vyrábějí ve třech rozměrech připojení do potrubí Ø10 Ø1a Ø1mm. V základní výbavě jsou kuličková ložiska, zpětná klapka a krytí IP X(ochrana před tryskjící vodou v libovolném směru).


Ventilátor silent 100 cz

Jde o základní model se zpětnou klapkou, kuličkovými ložisky a kontrolkou provozu. Je mimořádně tichý, s hlučností dB(A) a se spotřebou energie W. Oběžné koloje axiální, vyrobené z nárazuvzdorného plastu. Je vybaven ochranou proti přetížení.


Maximální provozní teplota okolí je 40˚C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky