pondělí 29. října 2018

Prodam chlazení na mléko

Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V této sekci nabízíme kvalitní a cenově přijatelné chlazení na mléko pro malé farmy.

K otevřeným chladicím tankům je možné jako příslušenství dokoupit tenzometrický vážicí systém pro stanovení množství mléka v tanku. Koupím Česká bílá krátkosrstá koza - Koupím dvě letošní bílé kozičky s nárokem na POP z matek v KU (možno i jednotlivě). Prodám chlazení na mléko , 1l.


Dobrý den, prodám plně funkční a kompletní chlazení na mléko (bazén na mléko , tank na mléko ) od firmy DeLaval typ DX S MTRo objemu 4l. Důvod prodeje je ukončení produkce mléka. Přihlášení Registrujte se.


ALFA LAVAL, agregát k zavěšení na zeď, přímé chlazení lze postavit do konve nebo kýblu a pod.

Cena Dohodou Zadavatel - Kontakt. Super dárek, pro každého správného muže. Streva jsou z nerez oceli, protože v jeskyni z důvodu nižších teplot vzniká vlhkost.


Prodam uplne novou jeskyni na pivo. Tudíž i na jiné druhy nápojů. Trubka a vicko pvc pro ulozeni do zeme. Mléko a mléčné výrobky jsou vysoce citlivé na skladovací teplotu, rovněž řada procesů zpracovávání mléka se bez chlazení neobejde. Z původních cca °C je nutné co nejrychleji snížit teplotu na 4-°C tak, aby se zabránilo vzniku mikroorganismů.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů chlazení na pivo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. R2 Pacovské strojírny a. Tank cca 100l hliníkový. Chlazení na mléko , prodej, koupě, agrobazar. Inzerce zdarma, přidejte také svůj inzerát.


Oblíbené inzeráty Moje inzeráty Přidat inzerát. Díky chlazení mléka na teplotu – ºC se minimalizuje či dokonce zabrání množení mikoorganismů a bakteriím, které by mléko znehodnotili.

Chladicí zařízení na mléko. My nabízíme chladicí zařízení v různých rozměrech, která slouží ke skladování mléka a to bez jakéhokoliv negativního dopadu na jeho kvalitu. Nerezové chlazení na pivo, limo i jiné nápoje a tekutiny. Zašlu po celé ČR na dobírku - cena přepravy na dotaz nebo osobní odběr. Nádrž z nerezu válcového tvaru a šnek měděný.


Zamýšlím se nad tím, že by bylo dobré udělat změnu a zavést nějaké chlazení mléka při dojení. Mám představu něčeho, co se strčí do kbelíku s nadojeným mlékem a chladí ho, než nadojím tolik, aby byl kbelík plný a odnesla bych ho. Něco jako ponorný ohřívač, ale opačně, ale jen jestli to vůbec jde. Pokud ovšem evidovaný na KVS nejste, nemáte kvótu na mléko , tak abyste mohl prodávat mléko , tvaroh, případně syrovátku pro prasata a prodával to jako krmivo pro zvířata, musel byste být „evidovaný výrobce krmiv“.


Což by byla evidence minimálně stejně náročná, jako nechat si vyzkoušet vodu, zavolat na KVS kvůli evidenci, ukázat oddělené místo pro chlazení. Otevřený chladící tank o objemu 1litrů vyroben z nerezové oceli. Velmi silná tepelná izolace. Vertikální, válcový tvar s vrchním víkem.


Nabizím k prodeji nové vodní pivní přenosné chlazení osazené dvěma kohouty Nostalgie od výrobce Lukr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky