středa 31. října 2018

Rohová krbová vložka se zadním přikládáním

Krbové vložky se zadním přikládáním. Tyto krbové vložky jsou velmi žádané v sitaci, kdy jejich zadní dvířka vedou do technické místnosti. Minimalizuje se tak znečištění obytné části, protože přikládání i úklid topeniště jsou realizovány z tohoto technického zázemí. Děkujeme zákazníkům za velkou poptávku po našich krbových vložkách a prosíme aby v případě vážného zájmu objednávky podávali s předstihem třeba i několika měsíců.


Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním , zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok.

Podzim již klepe na dveře a sní. Velmi často se zákazníci ptají, zda existují teplovodní krbové vložky se zadním přikládáním. Co je k tomu technickému řešení vede nejvíce? Výhod je bezesporu hned několik.


Primárně jde o možnost přikládání z chodby nebo technické místnosti. Nevzniká tak nepořádek v místech, kde o to nestojíme, což potěší. Krbová vložka se vyznačuje velmi nízkým výkonem, vysokou účinností a maximální těsností topeniště, které je vyloženo masivním akumulačním materiálem carcon.

Vložky této řady disponují hlubším topeništěm oproti BeF Passive. Hoxter dělá rohovou vložku se zadním přikládáním , nevím jak ale ten výměník. Začíná však lehce pod 100tkc a musí vám ten krb namontovat firma. Já jsem nakonec objednal ten Bef co píšu nahoře, akorát mi udělali za příplatek plné zadní dveře. Na trhu už moc variant rohové vložky se zadním přikládáním není.


Taková teplovodní krbová vložka se může napojit jako pec na ústřední topení a poskytovat tak teplo do celého domu. Výkon výměníku je maximálně 1kW. Pokud je krbová vložka umístěna v místnosti, výkon zůstává maximálně na 2kW.


Zatímco v obývacím pokoji si můžete vychutnávat ničím nerušenou atmosféru hořícího ohně třeba ve společnosti oblíbené knihy, technická místnost pohodlně uschová dvířka krbové vložky, přes které se přikládá. Externí: ochranná rohová lišta: krbova kamna s vymenikem na uh. Krby se zadním přikládáním. Rohová sedací souprava: bílá rohová nástěnná police ho. Boční dvířka u krbových kamen slouží pro pohodlné přikládání i větších polen dřeva bez nutnosti otevřít hlavní přední krbová dvířka.


Teplovodní krbová vložka se zadním přikládáním s nerezovým vodním. Dřevěné poleno se snadno zasune zboku do topeniště kamen, zamezují unikání kouře do místnosti po otevření dvířek a nedochází také k vypadávání popela a nečistot na podlahu. Vítejte na webových stránkách zámečnictví Bartl, specialisty na výrobu teplovodních krbových vložek, krbových vložek se zadním přikládáním , teplovzdušných kotlů s ventilátorem krbových a horkovzdušných kamen, grilů s udírnou i větších grilů na sele.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Krbová vložka Romotop se díky široké nabídce rozměrů a výkonů přizpůsobí Vaší stavbě ne naopak. Teplovzdušná ocelová průhledová krbová vložka se zadním přikládáním. Topeniště obložené speciálním akumulačním materiálem CARCON v bílé barvě.


Objevte novou dimenzi vytápění a získejte dokonalé topidlo, které naplní vaše očekávání. Je vyrobena z litiny té nejvyšší kvalit. Hodnocení produktu:. W, litina, 1kg, 9mm, 5mm. Ocelová krbová vložka se šamotovou vyzdívkou.


Vytápěný prostor 3m3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky