čtvrtek 18. října 2018

Nakličovací sklenice

Je vyrobena ze zdravotn. Sklenice na klíčení 700ml. Za mě je největší vynález nakličovací sklenice. Je praktická, ekonomická a navíc má i estetické provedení.


Snadno a hlavně efektivně se v ní semena proplachují, což je alfou a omegou nakličování, chceme totiž vždy předejít hnilobným procesům a výskytu plísní či škodlivých mikroorganismů.

Tip: Ze sklenice , plátýnka a gumičky si nakličovací nádobu vyrobíte i sami. Nakličovací sklenice se sítkem 7ml. Naklíčovací sklenice Zdravý den, je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Jednoduchá a hlavně funkční.


Sklo a kov se navíc velmi dobře čistí. S naší klíčicí nádobou se můžete radovat z čerstvých a nesmírně zdravých klíčků. Má speciální šroubovací víčko opatřené síťkou z nerezové oceli, kovový stojánek pro umístění sklenice víčkem dolů a keramický podstavec pro zachycení přebytečné vody, která ze sklenice odkapává po promývání semen.

Vás velký výběr semínek na klíčení, např. Alfa alfa, brokolice, ředkvička, klíčivý mix Bio od Sonnentoru a další. Odvážnému štěstí přeje. Dobrý den, já začínala na nesterilní gáze, ale nakonec mám sklenice volně otevřené.


Semínka přesypu do sítka, vypláchnu, umyji sklenici a dám zpět. Zabere to trochu víc času, ale připadá mi to nějak čistší. Gázu mám jen na cesty v nouzi nejvyšší #128578; Ať se daří. Klíčky a výhonky představují skutečný výživový poklad.


Tato naklíčovací sklenice je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Sami si v nich v pohodlí domova naklíčíte vlastní dávku enzymů, minerálů a vitamínů v podobě čerstvých klíčků či malých. Misky na klíčení semen, sklenice na klíčení a další nádoby na klíčení jsou součástí oblíbené a zdravé RAW kuchyně, protože se v nich pěstují chutné a na vitamíny, enzymy a další prvky bohaté klíčky semínek. Můžete si tak snadno a rychle vypěstovat různé druhy klíčků, které využijete ke konzumaci ve stavu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Další dny: semena je potřeba pravidelně promývat, aby se namočila a rychle klíčila. Pro zavlažení semen není nutné odstraňovat víčko ze sklenice. Klíčky semen, ořechů, obilovin a zeleniny jsou pravděpodobně tím nejzdravějším, co můžete jíst.


Dají se koupit v obchodě, ale po ochutnání sami uznáte, že nejsou nic moc. Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Svůj profilový obrázek (avatar) si můžete nastavit na adrese gravatar.


Výhodou této služby je, že si bude váš profilový obrázek pamatovat pro všechny weby postavené na wordpressu, a když se kdekoli registrujete nebo vložíte komentář pod stejným e-mailem, bude se tento profilový obrázek automaticky zobrazovat. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Doporučujeme navštívit kategorii Klíčky.


Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky