pondělí 15. října 2018

Elektrické ventilátory

Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. TERMÍK je přídavné zařízení s řadou nehlučných, automaticky spínaných ventilátorků, které jednoduše zavěsíte na přímotop.


Unikátní technologií vytváří nucené proudění vzduchu kolem výhřevných desek a tím až 5x zvýší rychlost oteplení vzduchu v místnosti a zvýší tak účinnost přímotopu až 8x.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku. Sortiment: ventilátory , příslušenství k ventilátorům, distribuční elementy, díly pro vzduchotechnické rozvody, elektrické příslušenství k ventilátorům. Teplovzdušné ventilátory z VENTILATORY.


V nabídce nechybí designové modely a stylové keramické topení s dálkovým ovládáním ani výkonné průmyslové typy na stavbu, do garáže i větších průmyslových prostor. Elektrické radiátory, vzduchotechnika- ventilatory. Mezi elektrické přímotopy s nízkou spotřebou dále patří keramická topidla, která mají podobné výhody jako infrazářiče a karbonové zářiče.


Mají efektivní ohřev, a tak s nimi můžete ušetřit až elektrické.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Vám aj ochotne poradíme či už mailom, telefonicky alebo osobne v našej kamennej predajni. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Táto veličina je závislá od vzdialenosti od zdroja,od jeho umiestnenia,ako aj od okolitého prostredia. Hladina akustického tlaku je vyjadrená v decibeloch (dB) a je meraná zo vzdialenosti metre od zdroja. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Vyvažovačky pro automobilové elektrické ventilátory.


Díky tomu nevíří po místnosti vzduch (a prach) jako ventilátory. Na druhou stranu je nutno říci, že ohřívají pouze místo, na nějž je namířena jejich parabola. Hodí se proto spíše pro chvilkové vyhřátí koupelen a jiných izolovaných místností. Váš specialista na elektromateriál, ventilátory a svítidla.


Vítejte v e-shopu, který se specializuje na ventilátory radiální, ventilátory axiální, vzduchotechniku, koupelnové ventilátory , ventilátory do bytu, ventilátory do potrubí, stropní ventilátory , větrací mřížky, revizní dvířka, svítidla, světelné zdroje a elektromateriál. Najdete zde také výkonné teplovzdušné ventilátory , které vytopí místnosti až o m3. Kromě standardních přímotopů jako jsou elektrické , plynové a naftové topidla máme v nabídce také populární infračervené zářiče, stacionární teplovzdušné topení, kotle na olejovou mděs a také terasové ohřívače.


Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby.

Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce. Zajímavou variantu představuje topidlo elektrické s ventilátorem, které je možné využívat po celý rok, neboť v horkých letních měsících zajišťuje příjemnou cirkulaci vzduchu. Zkrátka a dobře záleží pouze na vás, jakému zařízení dáte nakonec přednost.


V naší nabídce naleznete pouze kvalitní ventilátory značek Vents Dalap a Westinghouse. Specializujeme se na ventilátory a nabízíme ventilátory všech typů a provedení za akční ceny. Sháníte elektrické kabely, datové kabely, nebo chráničky kabelů a nejste si jistí, co přesně potřebujete? Níže vám představíme nejběžnější typy kabelů a pomůžeme vám s výběrem. Systém elektrického vykurovania je nesporne lákavé riešenie, je čisté, bezpečné, výkonné s regulovateľnou prevádzkou, nenáročné na obsluhu, väčšinou nehlučné a dokonca estetické.


Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete rôzne druhy ventilátorov, od teplovzdušných po kúpeľnové. Záleží len od vašich požiadaviek a priestoru, ktorý chcete ohriať, či prevzdušniť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky