úterý 23. října 2018

Dakon fb 32 emisní třída

Existují-li mezi různými provedeními kotle rozdíly, jsou v textu uvedeny. V posledních letech jsou emise neoddiskutovatelným tématem, a pokud jste o nich ještě neslyšeli, pravděpodobně vytápíte domácnost něčím jiným, než tuhými palivy. Novela zákona o ochraně ovzduší, která vstoupila v platnost 1. Kotel je podle vládního.


Porovnejte si ceny z mnoha.

Ocelový kotel DOR F se speciální konstrukcí pro spalování hnědého uhlí vyniká jednoduchou manipulací při přikládání a vysokou bezpečností díky bezazbestové izolaci. Kromě hnědého uhlí a hnědouhelných briket zvládne spalovat i dřevo, brikety, černé uhlí a krátkodobě i koks. Informace o omezení výroby a. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu.


Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. V ceníku, který platil od 1. DOR F MAX kW Emisní třída hnědé uhlí ořech I (20–mm).

Po instalaci přestavbového balíčku pro vybrané typy kotlů lze získat kotel s vyšší emisní třídou a obdržet tak nový štítek ke kotli pro 4. Přestavbové balíčky je možné zakoupit pro typ kotle DAKON FB - článků. Je velmi výkonný a při maximální spotřebě kg uhlí za hodinu zvládá neuvěřitelných kW účinnosti. Minimální výkon kotle je kW. Teplovodní kotel na tuhá paliva.


Třída kotlů pro vytápění podle. EN 303-5) na obsah škodlivin ve spa- linách. Běžné litinové kotle s ručním přikládáním dosahují emise podle 1. Dakon dává otopné vodě.


Při spalování uhlí splňuje emisní limity 3. Obrázek výše je pouze ilustrační. ET vytuněné odhoříváky s AKU. Dále k prodeji bojler obojživelník 150l, těleso je v suchém topeništi. Dilema s výběrem kotle (UFB d)v souvislosti s tahem. Kotle DAKON DOR F MAX je výjimečně kvalitní český kotel na tuhá paliva s vysokou spolehlivostí a životností.


Litinový teplovodní kotel určený pro spalování černého uhlí, briket, koksu a dřeva prohořívacím způsobem. I nadále jsou výrobky společnosti BBT Thermotechnology CZ s.

ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍL DAKON Vhodné pro: DOR MAX, DOR , DOR D. Znamená to, že je v možnostech daného kotle tyto. Prodám teplovodní kotel dakon DOR F( Fmax kW, F32). ST-37N RS Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle každých pár hodin? Většina současných kotlů na tuhá paliva splňuje podmínky pouze nejméně přísné první a druhé emisní třídy.


Právě tato zařízení bude nutné během.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky